Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi 30 évesen tapasztalatlan a nőknél, van értelme elkezdenie ismerkedni velük?
Ha zavar és hiányzik az, hogy nincs nő az életedben akkor nyilván el kell kezdened ismerkedni mert csak megkattansz a végén. Ha viszont nem zavar akkor nem szükséges, bár szerintem ebben az esetben nem írtál volna ide. Nyilván érdemes nem úgy kezdeni a dolgot, hogy eddig csak távolról láttál nőt.
Komolyan mit vársz ettől a kérdéstől? Ha azt mondjuk , hogy nincs értelme ismerkedned akkor cölibátusban éled le az életet?
Érdemes-e elkezdeni? A mi kedvünkért ne, mivel itt szerintem senkit sem zavar az ha nincs nőd. A te életed ,csak az számít, hogy mit akarsz benne. De ha nem ez a kérdés akkor mire is szeretnél most választ kapni?
Konkretan mit akarsz? A 20 eves csajok jarnak ott parkapcsolati szinten, mint te. Ellenben ha ok 30-as pasast akarnak, nalad jobbra vagynak. Egy 40-es 2 gyerekes anyukanal szinten kepbe johetsz, de ott szinten elojon, hogy semmi tapasztalatod, semmi ferfias nincs benned, el leszel nyomva, mint a sicc. Akire te vagyakozol, azok pedig foglaltak lesznek jo esellyel, ha pedig nem, akkor meg epp keresik a megfelelot es atneznek rajtad. Nem is ertem, miert ir ki valaki ilyen kerdest, talan kulonbozo bolygon elunk?
42F
Ne hallgass a negatív válaszokra. Itt sok a megkeseredett, csalódott pasi akik más elkeseredéséből nyernek energiát...a tipikus "ha nekem nem sikerült akkor remélem neked sem".
Amíg nem próbálod meg, addig nincs honnan tudnod, hogy elutasítanak. És ha mégis akkor mi van? Te megpróbáltad. Ha 10 év múlva találsz egy komoly kapcsolatra alkalmas lányt akkor már nyert ügyed van.
Legyen az első lépés az optimizmus. Ugyanakkor ne akadj le feltétlenül az első lánynál aki szóba áll veled. Ha nem működik akkor tudd elengedni.
Habár nem értek egyet azzal a legendával, hogy csak a gazdag pasiknak van barátnőjük, de azt el kell ismerjem, hogy egy 30 éves férfitól elvárás, hogy legyen stabil egzisztenciája. Nem feltétlenül anyagiasságból, hanem inkább azért mert sokat elárul a jelleméről. Hasonló okok miatt ne legyen elhízva.
30 évesen nincs stabil egzisztenciád? :O
Mi van, anyádnál élsz és munkanélküli vagy?
Nem köpnéd magad szembe légyszi? Nem szégyelled magad? Mégis mit dolgozol, hogy semmi megtakarításod sincs? Dolgozol egyáltalán?
Semmi motivációd nincs, hogy javíts az állapotodon?
Mégis, milyen életet éltél eddig? Most szabadultál valahonnan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!