Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, csak kíváncsiságból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, csak kíváncsiságból kérdezem de gyakran olvasom itt a mamahotel meg a hozzá hasonló dolgokat, hogy ez zavar egy férfiban?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy mi van ha nagy a ház és a tetőteret beépítem külön bejárattal,vagy nagy az udvar és a végére építek egy házat,így is zavarna titeket? Mindenképpen csak külön ház jöhet szóba?

2019. jan. 26. 14:20
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincs barátnőm, de ha lenne és közös házat akarna semmi akadálya nem lenne, de jelenleg nincs kilátásban így várjak és gyüjtögessek, hogy majd egyszer hátha? Szeretnék én is egy külön kis teret addig is, albérlet meg nem játszik felesleges pénzkidobás a viszonyom meg nem rossz a szüleimmel szóval egy külön kis házikó nekem bőven megfelelne! Akárhogy is nézve nehéz kérdés!
2019. jan. 26. 23:02
 52/55 anonim ***** válasza:
87%
Az összes kommentedben ott a válasz,neked így jó. A legtöbben nem értünk egyet a közösködéssel, de mindig csak írod, hogy neked így megfelel. Oké. Majd ha találsz egy nőt, akinek szintén megfelel hosszútávon, kérlek mutasd be majd. Hosszútávon egy nőnek sem lesz jó hallgatni, hogy a te házad, a szüleid háza.. Első időszakban biztos "lenyel" sok mindent, mert hát mégis csak a te házad, de évek múlva az, hogy kvázi ő nincs otthon, én biztos nem bírnám.
2019. jan. 26. 23:10
 53/55 anonim ***** válasza:
14%

Kérdező, itt a GYK-n a lányok ezt leszavazzák, de az életben nagyon sok szép és értelmes lány van, akit ez nem zavar. Szóval ezzel nem lesz gondod a való életben. Nagyon sokan képzelik el úgy az életüket, hogy a férfi vegyen lakást hitelre meg a nő is tegye ugyanezt, aztán majd költözzenek ossze. Jön a szöveg, hogy "26 vagyok,saját lakásban élek".

Legtöbbször az hiteles lakás és sokszor nem a fővárosról beszélnek, hanem vidékről. Ott sokkal könnyebb. Hitelre vett lakás meg minden, csak nem biztonság. A legjobb szülőktől indulni, majd elkezdeni gyűjteni egy másikra "miért ne" alapon.

2019. jan. 30. 14:22
 54/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én a Balatonhoz közel élek szóval az árak itt is vannak olyan magasak mint Pesten ezért sem egyszerű a helyzet! :)
2019. jan. 30. 15:48
 55/55 anonim ***** válasza:
Biztosan találsz olyan lányt, aki szeret ebben a kényelemben lenni. Én sose voltam olyan, aki szerette ha a feneke alá rakják a dolgokat, nem is így lettem nevelve. Többek közt így érzem magam egyenrangú partnernek, hogy együtt fizetjük a házunkat (nem túl megterhelő törlesztővel, mindkettőnknek átlagos a fizetése), tehát mindketten ugyanannyit teszünk bele. Nekem pl. ezért nem felelne meg, mert ha a párom szüleihez költöznék, ahhoz a házhoz/lakrészhez nem sok közöm lenne. 31/N
2019. jan. 30. 16:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!