Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, csak kíváncsiságból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, csak kíváncsiságból kérdezem de gyakran olvasom itt a mamahotel meg a hozzá hasonló dolgokat, hogy ez zavar egy férfiban?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy mi van ha nagy a ház és a tetőteret beépítem külön bejárattal,vagy nagy az udvar és a végére építek egy házat,így is zavarna titeket? Mindenképpen csak külön ház jöhet szóba?

2019. jan. 26. 14:20
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
Engem nem zsarolnak vele! Kövezzenek meg érte ha az a célom,hogy nekem és a családomnak ha lesz, könnyű élete legyen, ne a hitel hitel hátán,az állandó munka munka hátánból álljon az életem/életünk! Csak azért nem fogom megnehezíteni a boldogulásom mert egyes nők szeretnek belecsöppeni a jóba és a kényelembe! Tisztelet a kivételnek!
2019. jan. 26. 15:32
 22/55 anonim ***** válasza:
93%
Páromnak az Anyjánál van a műhelye. Tehát nem ott lakunk de a párom emiatt minden hétköznap odamegy hiszen ott dolgozik. Az anyja minden szarért ugráltatja, kérdezgeti mindenről, mindenbe beleszól. Úgy hogy én kb. kéthavonta látom, még így is megkeseríti az életünket. Párom ideges, állandóan veszekednek. Hát akkor el tudom képzelni ha mi pl. ott laknánk a tetőtérben...bele gondolni is rossz. Így is túlzottan belelát az életünkbe ami abszolút nem egészséges. Míg párom bátyja és családja mindezt megússza, őket nem ugráltatja, róluk nem tud semmit , csak mert 10 kilométerrel arrébb laknak és egy hónapban egyszer látogatják. Irigylem őket, remélem nekünk is sikerül elhatárolódni ami régóta célunk.
2019. jan. 26. 15:32
 23/55 A kérdező kommentje:
22! Ezt is aláírom, ha ilyenek lennének a szüleim én is menekülnék és eszembe se jutna ilyen elképzelés mint amit a kérdésemben leírtam!
2019. jan. 26. 15:34
 24/55 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek olyat akinél ez működik de ez a ritkább. Nem tudom hány éves vagy kérdező de ami most jó ötletnek tűnik az nem biztos, hogy később is az lesz. Pl. most milliókat ölsz a tetőtérbe amit kivenni nem fogsz tudni onnan és ha továbblépnél akkor az elveszíted. Pl. lesz olyan barátnőd akinek ez nem tetszik és ha neked nincs is gondod a szüleiddel, ő majd ki nem állhatja Őket, főleg mindennapos találkozásnál.
2019. jan. 26. 15:39
 25/55 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok,azonnal valóban nem tudom kivenni azt a pénzt,de egyszer én öröklöm a házat nincs testvérem akkor meg lényegében vissza jön az ára! Ez csak elméleti kérdés,a fő célom nekem is egy teljesen független élet,viszont ez a lehetőség meg sokkal de sokkal olcsóbb és egyszerűbb! Ismerős és családban is van több ilyen ahol ez remekül működik és nincs vita meg gond belőle! :) Nem is ismerek olyant aki ilyen problémával küzd!
2019. jan. 26. 15:44
 26/55 anonim ***** válasza:
83%
Tehát ha a lány azt mondaná, "szeretlek Béla, költözz hozzám a pesti lakásomba", azt mondanád, "nem, a mamához akarok"?
2019. jan. 26. 15:46
 27/55 A kérdező kommentje:
Ha Pestet hoztad fel példának akkor nincs az az isten,hogy én oda költözzek! Utálom a zajt a bűzt, a tömeget és sorolhatnám, életvitelszerűen nem tudnék ott élni! Amúgy is ez még 5-10 év mire az anyagi források rendelkezésre állnak, és csak egy kérdés volt,hogy a mai lányok, hogy viszonyulnak a dolgokhoz nem azt mondtam, hogy 100%ban így fogok és akarok élni!
2019. jan. 26. 15:50
 28/55 anonim ***** válasza:
86%

Kezdhetted volna ezzel is, hogy röghöz kötött vidéki vagy. A csóreszebb vidéki kiscsajok örömmel babáznak le más házába, nyert ügyed van.

Arra őket is emlékeztesd, hogy ha a muter megmurdel, az egész kecó a tied.

2019. jan. 26. 15:52
 29/55 anonim ***** válasza:
93%
Nekem egyaltalan nem tetszene. Nyilvan az elejen/ismerkedesnel oke, de ha minden jo akkor osszeakarok koltozni. Az pedig elkepzelhetetlen, hogy odakoltozzek. Szerintem nem egeszseges ha a szulok ilyen szinten belelatnak az eletunkben. Nem is egy sajat hazra gondolok, de egy alberlet az minimum. De ez az en velemenyem, mar 20 evesen is inkabb mentem alberletbe, pedig nem voltak otthon se gondok, de nekem szuksegem van erre az ugymond “szabadsagra”.
2019. jan. 26. 15:53
 30/55 anonim ***** válasza:
100%
Én megjártam, mert elfogadtam és bíztam abban, hogy a sráccal együtt törekedhetünk arra, hogy egy másik helyre menjünk, de nem volt ambíciója, mert erősen a rokonok befolyása alatt volt.
2019. jan. 26. 15:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!