Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tetszem neki, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszem neki, ha hasonló nők az esetei?

Figyelt kérdés

Egy haverommal beszélgettünk, valahogy szóba jött az exe, meg hogy milyen nők tetszenek neki.

Mondta, az exe egy átlagos lány volt, semmi extra.

én: "Milyen az az átlagos?"

ő: "Hát, az olyan átlagos. Te például szép vagy. Az a lány meg átlagos volt. Nem tudom jobban elmondani"

én: "Neked amugy milyen lányok tetszenek?"

ő: "Legjobban a szőkék, kék szemekkel és arányos alakkal. A sötét színek nem tetszenek. Szóval ne legyen túl vékony, de azért telt se. De mindegy, mert az ilyen nők úgyse vesznek észre, szóval érted"

Leír egy olyan lányt külsőre, mint én, majd nekem panaszkodik, hogy az ilyen lányok úgyse veszik észre.

Ez most szándékos provokáció?

2019. jan. 24. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, de ezt inkább vele beszéld meg, mert ezt csak ő tudhatja.

Esetleg kérdezd meg tetszel-e leki.

2019. jan. 24. 10:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
*neki
2019. jan. 24. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak beszélgettetek,feltettél neki pár sablonos külsőre vonatkozó kérdést,és válaszolt.Gondolom nem ez alapján válogatott szimplán.

Szerintem eszébe se jutott,hogy olyas valakit írt le,mint Te,elég sok nőre igaz..Az meg,hogy azt mondta szêp vagy nem sokat jelent,ha közben nem vonzódik hozzád,vagy nem lát semmi közös kapcsolódási pontot.

2019. jan. 24. 10:42
 4/6 anonim ***** válasza:
38%

Kislány, te a haverja vagy, tőled soha nem akar majd semmit! Kapise?

Szóval nem értem, hogy most mit is képzeltél! Hogy majd a nyakadba ugrik vagy mi? És mi van, ha az ideáljának megfelelsz? De nem te kellesz neki, ennyi.

2019. jan. 24. 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Te most elméleteket gyártasz, ahelyett, hogy rákérdeznél, mi a pálya... Dobd fel a randi lehetőségét, és kiderül!
2019. jan. 24. 11:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Kérlek mondd, hogy csak éretlen 14 éves vagy. Kérlek mondd!!

Szerintem mindent elmondott. Neked kéne nyitni felé, kezdetben óvatosan, de ő nem fog, hiszen fél a visszautasítástól.

2019. febr. 20. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!