Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » En tetszem. Neki jobban hiaba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En tetszem. Neki jobban hiaba van kapcsolata? Valaki jart mas hasonlo helyzetben?

Figyelt kérdés
Roviden a, sztori annyi,hogy volt egy fiu akivel kulonbozo okok miatt nem jottunk ossze. Egyutt dolgozunk peldaul azert sem. Most tudom talalkozgat egy lannyal, hallottam is,hogy beszelgetett vele telefonon. Megis mikor le tette a telefont engem bamult. Hogyha mashoz szol mindig az en szemembe is belenez. Hogyha valamit csinalok, tortenik korulottem o tuti ott van es mond vagy tesz valamit. Egy idoben kedves volt nagyon, most is de gyakran piszkal. Bokdos, beszol bar nem bantoan. Ebbol azt hinnem meg en tetszem neki, de akkor az a masik meg minek neki? Erti ezt valaki? Reg nem volt senkije ez is csak alakul meg. Meg egyaltalan nem szoknya pecer. Persze nekem is meg mindig tetszik.
2017. jún. 17. 10:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ne láss dolgokba olyat bele,ami nincs.Lehet hogy külsőre tetszel neki,de mégse veled jött össze.Bökdösni,beszólni meg ezer ember szokott munkahelyen..
2017. jún. 17. 10:35
 2/18 anonim ***** válasza:
Mint az elso hozzaszolo. Lepj tovabb
2017. jún. 17. 10:59
 3/18 A kérdező kommentje:
Massal nem.ilyen szoval ez nem szokvanyos
2017. jún. 17. 11:06
 4/18 A kérdező kommentje:
En nem akartam vele amugy mert egyutt dolgozunk , o akart. Szoval en nem ezert kerdezem, hogy akarjak valamit
2017. jún. 17. 11:10
 5/18 anonim ***** válasza:
A másik lánynak a pár, neked az "alkalomadtán jól megke.élem" szerepet szánja.
2017. jún. 17. 11:14
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem akartál és nem is akarsz vele összejönni még szép hogy másfele keresgél.

Várnia kellene rád éveket hogy talán meggondolod magad?

Vagy örüljön annak hogy nézhet és ne nézzen másra?

Neked nem kellett, tovább lépett ennyi. Lépj tovább te is.

2017. jún. 17. 11:23
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy varnia kene ram. Annyit kerdeztem, hogy miert ilyen szerintetek. Itt ugylatom sokan csak ki elni jonnek vagy letolteni a fajdalmukat masokon nem pedig segiteni. Szomoru.
2017. jún. 17. 11:32
 8/18 A kérdező kommentje:

"A másik lánynak a pár, neked az "alkalomadtán jól megke.élem" szerepet szánja."

Kedves, hat ep azt irtam ha elolvastad volna,hogy kapcsolatott akart csak en nem. Ennyi szoval max forditva lehetseges

2017. jún. 17. 11:35
 9/18 anonim ***** válasza:
Azert ilyen mert te lepattintottad.
2017. jún. 17. 11:56
 10/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért mert te kikosaraztad nem fog cölubátust fogadni....
2017. jún. 17. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!