Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori a csúnya kövér rossz anyagi helyzetben lévő pasi és csinos, tipikus jó nő őszinte kapcsolata?
Egy ilyen kapcsolat már volt, azt biztosra tudom mondani.
Más kapcsolatokba nem látok bele, másról nem nyilatkozhatok.
2 esetben lehetséges véleményem szerint:
1.) ha a pasi emellett intelligens, humoros, van benne valami vonzó, egyedi ami megfogja a nőt
2.) ugyan csinos a nő, de rossz tapasztalatai voltak eddig, és nagy önbizalomhiányban szenved és szeretné ha valaki figyelne rá
ha mindkét eset fennáll, még esélyesebb. én láttam már rá példát nem is egyre, és a vicc az volt, hogy sokszor a pasi dobta a nőt valami kis r* bancért vagy mondvacsinált indok miatt. úgy gondolom a csúnyaság relatív és egy "jó nő" nem csak az anyagiakat nézi. Ha a pasi hű, őszinte és van benne szikra működhet, de itt inkább ez a kérdéses, na meg hogy a nő mennyire nyitott. És ez a nem túl gyakori inkább.
Van ilyen egyáltalán?
"nő őszinte kapcsolata" Ilyenről sem hallottam még az elmúlt 40 éveben...
Ha pénzes, vagy extra nagy péniszű, pasit írsz, és kihagyod az őszintét, akkor nagyon gyakori, de így nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!