Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csak kíváncsiságból kérdezem de gyakran olvasom itt a mamahotel meg a hozzá hasonló dolgokat, hogy ez zavar egy férfiban?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy mi van ha nagy a ház és a tetőteret beépítem külön bejárattal,vagy nagy az udvar és a végére építek egy házat,így is zavarna titeket? Mindenképpen csak külön ház jöhet szóba?2019. jan. 26. 14:20
11/55 A kérdező kommentje:
Akkor lehet én vagyok maradi,de engem egyáltalán nem zavar ha az anyós após ott lakik a szomszédban vagy alattam,ha normálisak! Szerintem családalapítás is könnyebb, gyereket rá lehet bízni bármikor a nagyszülőkre ha szükséges! :)
2019. jan. 26. 14:36
12/55 anonim válasza:
Nőcik, az nem para, ha csak albiban élek, de egyedül? 🙂 31F
13/55 A kérdező kommentje:
Albérlet sem jobb szerintem, ott jönne az a kifogás,hogy anyagilag szarul állsz, és ez hozza magával a többit :D
2019. jan. 26. 14:39
14/55 anonim válasza:
az elég nagy baj, ha a mama gyakran jár át. HA nem ilyen, akkor rendben van
15/55 anonim válasza:
Azt nem fogod fel, hogy a te anyád az a te anyád. A feleségednek nem az a nő lesz, aki felnevelte és feltétel nélkül szereti, csak egy idegen nő lesz, akivel együtt kell karácsonyozni.
16/55 A kérdező kommentje:
Azt elhiszem, hogy megvan az előnye egy teljesen független ingatlannak, viszont telekkel együtt is legalább belekerül 20 millióba, szerintem sokan ebbe nem gondolnak bele, hogy mire azt visszafizeti az ember már közelebb lesz a nyúgdíjhoz mint a fiatalhoz, én személy szerint nem azzal szeretném tölteni az időm,hogy dolgozzak éjjel nappal, hogy a havi 70-100 ezer forintos törlesztőket fizessem és mellette még éljek is meg! Sokkal jobban hangzik az,hogy 30évesen van egy saját kis kuckóm, nincs hitelem így azt a pénzt akár utazásokra, hobbikra, bármi másra elkölthetem és mellette a munkában sem kell megszakadnom, hogy ne csússzak el a hitellel!
2019. jan. 26. 15:04
17/55 anonim válasza:
van egy mondás. ha az anyós áttud jönni papucsban, az nem egészséges.
ha érted, ahogy értem.
18/55 anonim válasza:
A mamahotel csak a férfiaknál baj.
A sok otthon élő nő meg nyugodtan mamahotelezik.
19/55 anonim válasza:
A nőknél ez egy zsarolási forma.Azt akarják hogy tagad meg szüleid,hogy majd aztán tőlük függjél.
20/55 A kérdező kommentje:
Azzal én sem értek egyet,hogy egy légtérben, állandó alkalmazkodás, egyik dolgozni megy akkor nem lehet hangoskodni, vagy épp nem lehet barátokat hívnistb. az teljesen jogos,viszont egy külön légterű akár tetőtér vagy akár külön ház egy udvaron ott ez már teljesen megoldható és senki nem zavarja a másikat, mindenkinek van személyes tere, ha meg az anyós após kotnyeles akkor lakhatok én tőlük 20km-re is akkor is jönni fognak ha kell ha nem! :D
2019. jan. 26. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!