Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, csak kíváncsiságból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, csak kíváncsiságból kérdezem de gyakran olvasom itt a mamahotel meg a hozzá hasonló dolgokat, hogy ez zavar egy férfiban?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy mi van ha nagy a ház és a tetőteret beépítem külön bejárattal,vagy nagy az udvar és a végére építek egy házat,így is zavarna titeket? Mindenképpen csak külön ház jöhet szóba?

2019. jan. 26. 14:20
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%

De pont ez az. Kényelmesebb mamával, mert lehet spórolni. De az is kényelmesebb lenne, ha nem kellene főznünk, takarítanunk, bevásárolnunk, hanem mindent a mama csinálna.

Itt te is és mindenki más nyilván a spórolós kategóriában van, de akiket ismerek a való életben, nőket és férfiakat, akik a mamával élnek, két kézzel szórják a pénzt. Mert hát úgyis övék lesz a ház.

2019. jan. 26. 19:16
 42/55 anonim ***** válasza:

Az nem opció, hogy eladni azt a kétszintes házat, és külön - külön venni egyet?

Én elhiszem, hogy édesanyád nem olyan beleszólogatós. Még. Meg elfogult is vagy, ugye. Gondolom már volt barátnőd. Ő vele hol laktatok?

2019. jan. 26. 19:43
 43/55 anonim ***** válasza:
65%
Mi is így élünk a párommal, külön bejárat de egy nagy ház anyóssal. Én nem bánom, mert így is megvan a magánéletünk, anyóssal jó a kapcsolat és szinte sose zavar, mi többet vagyunk nála, mint ő nálunk :D 3 hálószoba, nappali, 2 fürdő, terasz, konyha, kamra a mi részünk a külön lakrészen. Ez család alapításra is tökéletesen elég lesz.
2019. jan. 26. 19:44
 44/55 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, ez erősen városfüggő. Nagyvárosi kiscsajok inkább albérletben élnek, "lakás meg majd lesz valahogy".

Nézegetni szoktam a házárakat...kis panel 30 millió és ha havi 300 ezret keresünk mindketten, ez akkor is brutális pénz...honnan?

Mindig ezt kérdezem, de erre nincs válasz.

Vidéken ez más, de

én nagyon sok lányt ismerek, akit nem zavar a közös lakás a szülőkkel. Valahogyan el kell indulni és nem mindenki hitellel akar 20 évnyi igát a nyakában.

Valahogy gyakorin ők nincsenek fenn.

2019. jan. 26. 19:52
 45/55 A kérdező kommentje:
39,olyan komoly kapcsolat nem volt ahol a lakhatas gond lett volna ,es igen ha meg van a lehetoseg inkabb hivnam ide mint ,hogy albiba menjunk,ha hosszutavu a kapcsolat akkor sajat haz a cel ,nem albiba akarok csaladot alapitani ,szerintem az a par ev akkor foleg kibirhato akar szulokkel egyutt mig a sajat lakas kerdese rendezodik! :) Alberletbol kiszabadulni nagyon nehez!
2019. jan. 26. 20:06
 46/55 A kérdező kommentje:
Az eladas nem opcio ,szeretnek itt elni ,napelem minden felkerult a hazra nem azert dolgoztak ennyit,hogy eladjuk, az arabol amugy se jonne ki 2 normális haz !
2019. jan. 26. 20:08
 47/55 anonim ***** válasza:

Nem tudom, szüleimmel laktam, mikor a megismertem a feleségem, sőt ő is lakott ott. Aztán elköltöztünk, mert picit több helyet szerettünk volna, heti szinten találkozik anyámmal és imádják egymást.

Sose érdekelt a saját lakás, mivel több országban laktam, éltem.

2019. jan. 26. 20:57
 48/55 anonim ***** válasza:
82%
Ismerkedéskor az a fajta mamahotel zavar, amikor anyuka-apuka mos-főz-vasal a srácra. De legyen igénye a srácnak különköltözni a szülőktől. Tehát nálam kizáró ok lenne az, amit te tervezel. Én ilyenben nem tudnék nyugodtan és boldogan élni, és sajnos a környezetemben is csak negatív tapasztalatokat látok. Nem akarok anyós-aps popsijában lenni, sem az nem tetszik, hogy akármikor átjárhatnak szólás nélkül. És hát azért a legtöbb idős magyar ember nem arról híres, hogy annyira tiszteletben tartaná a másik magánéletét... a legtöbb hihetetlen beképzelt és pletykás. Pl. volt anyósjelöltéknél, amíg össze nem költöztünk a párommal, csak néhány hétvégén voltam, de szólás nélkül feljárkált (volt, hogy dugás közben kellett felugrálnunk és felöltöznünk, annyira hirtelen jött), kikutatta a szemetünket... ennek az esélyét sem fogom megadni mindennapi szinten.
2019. jan. 26. 22:44
 49/55 anonim ***** válasza:
100%
48 vagyok: ja, és nem várom el, hogy külön háza legyen... vagy adjuk el (én is sajátot), és költözzünk közösbe, vagy albérlet... de anyós nyakára soha.
2019. jan. 26. 22:46
 50/55 anonim ***** válasza:
És mi van, ha a baràtnőd saját házat akar? Pl úgy, hogy felesben veszitek?
2019. jan. 26. 22:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!