Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, csak kíváncsiságból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, csak kíváncsiságból kérdezem de gyakran olvasom itt a mamahotel meg a hozzá hasonló dolgokat, hogy ez zavar egy férfiban?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy mi van ha nagy a ház és a tetőteret beépítem külön bejárattal,vagy nagy az udvar és a végére építek egy házat,így is zavarna titeket? Mindenképpen csak külön ház jöhet szóba?

2019. jan. 26. 14:20
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
56%
Jó lenne amúgy, ha egy kicsit tanulmányoznád az 50-60as hölgyek viselkedését más hölgyekkel szemben. Megjegyzem, hogy a leggyakoribb gondolata az idősebb hölgyeknek az, hogy amíg te és párod azon a telken vagy ingatlanban vagytok, ami az ő nevén (is) van, ő mindig könyékig lesz nálatok az óvszerek, tanga bugyik, vibrátorok, pénz (stb.) között és ennek függvényében szövegel barátnőknek, rokonságnak és neked arról, hogy a kis feleség milyen k..va és rendetlen, ez nagyon sokszor így van.
2019. jan. 26. 16:02
 32/55 A kérdező kommentje:
Ha kap kulcsot hozzá! :D De jogos a felvetés! :)
2019. jan. 26. 16:04
 33/55 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem felelne meg. Ahogy korábban mondták, ismerkedésnél rendben van, de utána szeretnék saját ingatlant, ahol nem szól bele más az életünkbe, és nem jönnek át a szülők bármikor. Pedig jóban vagyok párom szüleivel, kedves emberek, mindenben segítenek. Szerencsére párom is így gondolkodik, most megyünk albérletbe, és lett volna egy nagyon olcsón, szép tágas, de nagyon közel a szüleihez. Én még csak-csak belementem volna, mert 1-2 ucával arrébb van azért, de párom hallani sem akart róla.

Ami meg a hatalmas hiteleket illeti... Nekünk már most lenne pénzünk egy nagyobb lakás, vagy egy kisebb ház önrészéhez, pesti viszonylatban. Sokáig tanultunk, és rengeteget tettünk félre mindketten. Legrosszabb esetben is 10 év hitel lenne. Abszolút nem elviselhetetlen, és még nyaralni, meg utazgatni is tudnánk a törlesztő mellett, ahogy most albérlet mellett is fogunk.

Pedig hozzáteszem, nem keresünk elképesztő összegeket (kb középkategória), és segítséget sem kapunk szülőktől. Szóval messze nem lehetetlen a többségnek ez. Nyilván vannak sokan mások, rosszabb anyagi helyzetben, de nekik is vannak lehetőségeik, önkormányzati lakás, például. Szüleim így törtek ki a szegénységből annak idején, és végül egy kertvárosi házba jutottak, szép kerttel. Ha az ember akar, és közösen (!) dolgozik a párjával a célért, ezek mind elérhetőek.

Apám testvére odaköltözött az anyjukhoz, nagymamámhoz. Hát, rengeteg konfliktus van. Külső szemlélőknek persze ez nem jön át, kultúrált ember nem teregeti ki a szennyest. Az, hogy te ismerősöktől ilyet nem hallasz, nem jelent semmit. Lehet tényleg jól elvannak, lehet csak hallgatnak.

De ha neked így jó, az persze a te dolgod. Viszont ha rendíthetetlen vagy a döntésedben, mi a kérdés? Hiába mondja itt x nő, hogy nekik nem felel meg, ha neked igen. Biztos lesz olyan, aki belemegy. Aztán működik, amíg. Lehet életetek végéig, lehet csak pár évig.

2019. jan. 26. 17:16
 34/55 anonim ***** válasza:
100%

Engem zavarna, ha anyós-após seggében kellene élnem. Akárhogy is nézed, egy házban éltek, az udvar is közös, ha jöttök-mentek találkozhattok, akár minden nap is.

Barátom legjobb barátja most vált el a feleségétől, ők is pontosan így éltek. Nagy ház, ők felül, a pasi szülei alul, volt már gyerek is. Voltunk náluk vendégségben és a nő mesélte, hogy mindennap van valami balhé. Ha kinn van a gyerek az udvaron, akkor miért ez a ruha van rajta, miért nem öltözteti fel jobban, hova mennek, miért ekkor jönnek, hozzanak már nekik is a boltból ezt-azt (rohadt sok cuccot ilyenkor), menjenek már át megcsinálni a tévét, most átjöttek megnézni a kisfiút, mert hangosan sírt, biztos baja van stb. Mondom, el is váltak, bár nem csak emiatt, de ez sem tett jót nekik, nyilván.

Nem is túl jó befektetés, kiadni sem tudod.

2019. jan. 26. 17:24
 35/55 anonim ***** válasza:
15%
Ez is ugyanúgy zavarná a nőket, különösen azokat, akik minimálbért keresve a szüleik nyakán élnek 30+ évesen.
2019. jan. 26. 17:57
 36/55 anonim ***** válasza:
8%
Ez a baj a nőkkel egyből ítélkeznek! Miért lenne baj addig még meg van az emberek magán élete? nem jönnek át csak úgy nem zaklatnak akkor miért lenne baj hogy velük él? tökmindegy hogy a fiú vagy a lány családja él veletek még ez meg van és nem szólnak bele nem kotnyeleskednek bele akkor miért baj? van egy munkatársam ő is elköltőzött lakás hitel autó hitel most 28 éves és már fillérezgetniük kell azért túlórázik hogy ne szenvedjenek hiányt valamiben és 20 évre felvette 48 éves korába majd rá jön hogy mennyi minden más csinálhatott volna ahelyett az egész életét át gürizi???? és miért? csak azért mert szégyen a "mamahotel"?
2019. jan. 26. 18:26
 37/55 anonim ***** válasza:
100%

“ csak azért mert szégyen a "mamahotel"?”

Nem feltetlenul az az oka, hogy szegyen a mamahotel. En peldaul 20 evesen inkabb alberletbe mentem mivel igenylem ezt a fajta szabadsagot, ezert nem tudnek kijonni egy olyan ferfival aki meg igenyli a “mamahotelt”.

2019. jan. 26. 18:33
 38/55 A kérdező kommentje:
Látom páran tévednek! Egy szóval nem mondtam, hogy igénylem a mamahotelt!! Csupán jobb és gazdaságosnak látom mint egy albérlet,havi 100körül mennek felénk az évente 1,2 millió foint, nagyon megéri ennyi pénzt kidobni az ablakon csak azért,hogy külön éljek! Ha megtehetném,hogy külön ház telek minden legfeljebb minimális hitellel akkor én sem gondolkodnék ebben! Ha kérhetem ne értelmezzétek félre a kérdést :)
2019. jan. 26. 18:43
 39/55 anonim ***** válasza:

“Látom páran tévednek! Egy szóval nem mondtam, hogy igénylem a mamahotelt!! Csupán jobb és gazdaságosnak látom mint egy albérlet,havi 100körül mennek felénk az évente 1,2 millió foint, nagyon megéri ennyi pénzt kidobni az ablakon csak azért,hogy külön éljek!”

En ertem mit mondasz, viszont ennek ellenere is azt mondom, hogy meg mindig jobb egy alberlet, mint a mamahotel. Nyilvan mindenki tisztaban van vele, hogy olcsobb a szulokkel lakni vagy egy sajat hazban, mint alberletben, viszont ennek ellenere megis a legtobb ember kulon koltozik akar a parjaval vagy baratokkal, mert igenyli a kulon eletet. De az viszont erdekelne, hogy ha a leendo baratnod kulon akarna koltozni egy alberletbe akkor is inkabb rabeszelned ot, hogy koltozzon hozzad vagy mennel vele kozos alberletbe? Mert ez a nem mindegy, nem az, hogy a kapcsolat elejen hol laksz.

2019. jan. 26. 19:01
 40/55 anonim ***** válasza:
74%

Én egy pesti garzonban élek, amit részben hitelből vettem. Választottam ezt egy 150 négyzetméteres családi ház helyett, ami részben szüleim háza, hasonlóan, mint nalad. Az is teljesen külön bejáratú, kétségtelen, hogy sokkal kényelmesebb, mint egy garzon, de számomra megfizethetetlen élmény 30 kilométerre élni a családomtól.

Ezek után szerintem egyértelmű, hogy én nem választanám azt az opciót, hogy anyós/após mellett éljek, ha a saját családom mellett sem bírok létezni.

De ez én vagyok. Válassz olyat, akinek ez nem számít. Vidéken amúgy se nagy kaland, a legtöbb vidéki lány ismerősöm kb otthonról átköltözött a palija családjához és szült ott és elvan. Te szerintem főleg városi emberektől hallottad, hogy ez nem járja, mert Pesten tényleg elég ritka, hogy bárki önszántából a családjával éljen, de vidéken valahogy elmegy. Szimplán célozz meg más közönséget.

2019. jan. 26. 19:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!