Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért "jó egyedül" manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "jó egyedül" manapság a 20-on éves lányoknak, nőknek?

Figyelt kérdés

Nem egy lány/nő ismerősöm (szépek, értelmesek, okos csajok, bárki szívesen randizna, járna velük) említi meg, hogy nem akarnak senkivel együtt lenni, nem akarnak kapcsolatot, és leráznak mindenkit, mondván, hogy nem akarnak senkivel sem összejönni, mert, hogy jó nekik egyedül.

Közülük többnek nem végződtek túl jól a legutóbbi kapcsolataik, van, akinek hónapokkal ezelőtt, van, akinek évekkel ezelőtt történt a szakítás, de azóta is elzárkóznak az ismerkedéstől, randizástól.

Nyilván érthető, ha kell egy kis idő, de adott esetben évek?

A másik oldalról nézve a dolgot, van több, szintén csinos, normális, intelligens 30-35 éves nő ismerősöm is, akik viszont már nem nagyon találnak maguknak párt, és ebből a szempontból nézve érthetetlen, hogy sok lány elüldöz maga mellől mindenkit, vagy éppen közel sem enged senkit...

Nem gondolnak rá, hogy később, 30 felett mennyivel nehezebb lesz normális párt találni?

Természetesen nem arra akarok kilyukadni, hogy támogatnám a "mindegy kicsoda, csak legyen valakim" állapotot, de kissé érthetetlen, hogy ennyire elzárkóznak a randizástól, vagy megijednek, hogyha egy ismeretség komolyabbra fordulna és ellökik maguk mellől a másikat.

2019. jan. 25. 20:20
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 29! Hidd el sok embernek azért nincs kapcsolata, mert olyan pozícióban dolgozik, ahol kevesebb a szabadideje vagy ha mázlija van összejött munkatárssal, így jobban megértik egymás helyzetét, meg legalább napközben is együtt tudnak lenni. Az én baráti körömben ez általános jelenség, nyilván nem tudom te milyen körökben mozogsz.
2019. jan. 26. 23:43
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

"majd kapartok ti még a pasikért nőkért ha elkezdetek öregedni"

Te nagyon el vagy tévedve. Én a te szempontodból már valószínűleg "öregnek" számítok, mégsem kellett soha, most sem kell, és ahogy elnézem, a jövőben sem fog kelleni "kaparnom". Emberi méltóságról amúgy hallottál már?

(Amúgy iwiw-ről 10 éve töröltem magam, azóta sem voltam fönn SEMMILYEN közösségi oldalon, amin szintén nem áll szándékomban változtatni. Mivel ezeknek a felületeknek egyáltalán nincs is semmiféle funkciójuk az életemben. Neten társat keresni soha nem akartam.)

2019. jan. 27. 01:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!