Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "jó egyedül" manapság a 20-on éves lányoknak, nőknek?
Nem egy lány/nő ismerősöm (szépek, értelmesek, okos csajok, bárki szívesen randizna, járna velük) említi meg, hogy nem akarnak senkivel együtt lenni, nem akarnak kapcsolatot, és leráznak mindenkit, mondván, hogy nem akarnak senkivel sem összejönni, mert, hogy jó nekik egyedül.
Közülük többnek nem végződtek túl jól a legutóbbi kapcsolataik, van, akinek hónapokkal ezelőtt, van, akinek évekkel ezelőtt történt a szakítás, de azóta is elzárkóznak az ismerkedéstől, randizástól.
Nyilván érthető, ha kell egy kis idő, de adott esetben évek?
A másik oldalról nézve a dolgot, van több, szintén csinos, normális, intelligens 30-35 éves nő ismerősöm is, akik viszont már nem nagyon találnak maguknak párt, és ebből a szempontból nézve érthetetlen, hogy sok lány elüldöz maga mellől mindenkit, vagy éppen közel sem enged senkit...
Nem gondolnak rá, hogy később, 30 felett mennyivel nehezebb lesz normális párt találni?
Természetesen nem arra akarok kilyukadni, hogy támogatnám a "mindegy kicsoda, csak legyen valakim" állapotot, de kissé érthetetlen, hogy ennyire elzárkóznak a randizástól, vagy megijednek, hogyha egy ismeretség komolyabbra fordulna és ellökik maguk mellől a másikat.
Kedves kérdező!
Az ide írók fele jó okokat mond, fele meg hülyeségeket!
Aki azt írja h nem talál olyat akivel kapcsolatot tudna elképzelni vagycsak dugótársak vannak azért nem az reális.
De akik nyekeregnek, azok vagy vmi álomherveget várnak, vagy mély félelem van bennük a rossz tapasztalatok miatt.
Vagy egyszerüen nemvolt igazán jó kapcsolatuk és nem is tudják elképzelni.
Az nagy kamuszöveg h nincs időm, nincs a fszt, egy boldog kapcsolatra nincs ideje ami olyan ritka mint egy csoda? Nincs ideje egy olyan kapcsolatra ami örömöt ad?
Hülyék ezek?
Másik fontos dolog!
Sok az egoista énközpontú önző ember, ezek közt élsz! Aki csak kapni akar, nárcisztikusak.
Nem alkalmasak boldog kapcsolatra!
Mert nem mernek kockázatot , nehézséget bevállalni. Nem jó a komunikációjuk, nincs empátiájuk, és a problémamegoldó képességük se jó.
Ne foglalkozz velük, koncentrálj a jóra!
Nincs idom rá mert nem is akarom hogy legyen idom rá
Nem akarok állandóan mást helyezni magam el állandóan az ő érdekeit nézni a kis lelkivilágát stb nekem vannak celjaim amit egyedül akarok elérni semki sem tarthat ebben vissza. Pláne nem egy kapcsolat aki úgy is unalmas szar lesz később , felesleges elkezdeni
Igen, valóban előfordul, hogy rendes fiú közeledik, adunk is neki esélyt, mert látjuk , hogy rendes. Megpróbáljuk megismerni. És akkor kiderül pár randi, rövid ismerkedés után, hogy egyáltalán nem passzolunk. Más az érdeklődési köre, más dolgokat tart fontosnak, nem tudunk igazán jókat beszélgetni, inkább csak általánosságokról...Egyszerűen nem jövünk lázba egymás lelkétől. Értem én, hogy rendes, meg jó fej stb. De ez csak egy barátsághoz elég.
Kell a kémia. És kell a lelki vonzalom. Enélkül nem fog működni a kapcsolat. Ezen mit nem lehet érteni?
21#
Vannak olyan munkakörök, foglalkozások, ahol sokat kell benn lenni munkahelyen és este mész haza fáradtan, illetve a hétvége szabad még maximum, ha nem jön közbe semmi. Így alapvetően az esti együttalvás lenne a közös program, illetve maximum a hétvége, szerinted ezt egy férfi hogyan akceptálná? Nem csoda, hogy sok, főleg diplomás nő egyedül van, mert nehéz olyan férfit találni, aki hasonló munkakörben, szakmában dolgozik és megèrti, mivel ő ugyanabban a helyzetben van.
- mert bárkit megkaphatnak
- mert csak szét kell tenniük a lábukat és már dugják őket
- mert a Tinderen több száz-ezer matchet szednek össze
- mert nem nekik kell kezdeményezniük
- mert ego és beképzeltség nélkül úgy érzik senkik a nők között
- mert a facebook,insta és társai mindent és mindenkit behálóz és egy átlagos vagy átlag alatti sráccal nem fogja égetni magát.
Ez 80% igaz 20 % karrierista akiket fentebb írtak.
Kedves 26 nagy tévedésen vagy
Nem hasznalom a tindert, soha nem is használtam. Instagramom van de kb két havonta ha 1x felnezek kb 5 percre . Képem nincs csak a profil kep amit Facebookrol raktam at . Facebookon is kb évente 2x rakok fel magamról képet
Messengert szoktam használni csak hogy cseteljek
Karriert , egzisztenciát pedig szeretnék elérni és azon vagyok hogy elerjem a kitűzött celjaim egyedül önállóan nem akarok egy ferfia szorulni semmiben sem
Szóval sehol sem novesztem az “Egom” mert ezek nem érdekelnek
Posztolni végképp nem posztolok. Nem társkeresőzom stb
Egy nő miért ne érhetne el sikereket, miért ne lehetne számára fontos, hogy karriert építsen anélkül, hogy ezért kritika érné és "karrierista" nőként bélyegeznék meg? Sosem értettem, férfiak vonatkozásában ez valahogy sosem kerül szóba. 21. században élünk, ma már egy nő önállóan is képes boldogulni, sok olyan hivatáscentrikus szakma van ahol már nőtöbblet van. Sok férfi ezt valahogy nem akarja megérteni és elvárja, hogy a nő mindent tegyen félre és az ő kedvében járjon, utána csodálkoznak, hogy egy nő erre nem hajlandó.
Sokan csalódás miatt nem akarnak új kapcsolatot, mert lehet sok mindent feladtak a másikért utána meg bánják, hogy milyen lehetőségtől estek el miatta. Egy bizonyos réteg valóban tinder, insta és társait használva próbál önbizalmat szerezni, de ez kis része a nőknek, általánosítás. Sok nő pedig azért van egyedül, mert minőségi társra vágyik, miért jönne addig össze bárkivel csak azért, hogy legyen valakije?
Lfszt a munka! hiába is pontoztatok le nullára, féltek a csalódástól, és a munkával takaróztok.
Más is sokat dolgozik, mégis van kapcsolata!
Kényelmesek vagytok h nektek ne kelljen bele energiát fektetni, csak ti kapjatok készen egy tök jót!
Mégis mitől lesz az herceg? Attól h ti is tesztek a kapcsolatba ápoljátok a kapcsolatot és az szépen fejéődik, oda vissza kedvesség törődés figyelmesség és attól lesz herceg meg hercegnők.
Nem a hülye nárcisztikus egoista önző majomkodástól.
Jó, ne legyen kapcsolatotok ha nem akartok, mert még véletlen a kisujjatokat kell megmozdítani érte, majd kapartok ti még a pasikért nőkért ha elkezdetek öregedni, de akkor már nem kelletek még dgásra se, akkor majd széthullik az egotók és mit pogtok posztolgatn magatoktól a fbon?
Szánalmas ez a hozzáállás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!