Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy sohasem lesz barátnőm?
Figyelt kérdés
Introvertált,csendes,visszahúzódó,félénk természetem van. Keveset beszélek, meg igazából alig van valaki akivel tudnék beszélgetni mert meghúzódom a háttérben és elfoglalom magamat a kis világomban. Már tinédzser koromban éreztem,hogy nekem sohasem lesz barátnőm. Akkor is csak néztem és álmodoztam a lányokról de odamenni nem mertem egyikhez sem mert nem vagyunk egy súlycsoport,túl jók voltak hozzám. Úgy éreztem nem érdemelnék meg egy lányt sem. Amiatt gondolom ezt, mert nem nézek ki olyan jól saját belátásom szerint. A tükörben amikor látom magamat nem érzem úgy,hogy vonzó lennék a női nem számára.
Eltelt 5 év de ez idő alatt sem változott semmi lényeges.
2019. jan. 23. 21:37
11/12 anonim válasza:
Jól érzed. Ha introvertált vagy, nagyon jól kellene kinézned, hogy esélyed legyen nőt szerezni.
12/12 anonim válasza:
Hogy állsz most cirka 4 évvel később? Lett barátnőd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!