Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, sohasem leszek elég jó a nőknek. Mit tegyek?
25 vagyok. Egyedül élek, egy céges lakásban. Dolgozom, nem keresek rosszul. Régen sovány fiú voltam, majd az érettségi után elkezdtem gyúrni. Az egyetem mellett is folytattam a dolgot. Mára kicsit alább hagyott ez a kondizás.
Mindig is visszahúzódó típus voltam. Valamiért sose voltam képes arra, hogy megnyíljak. El voltam magamnak, nem zavartam senkit. Lényegében ma is így vagyok. Reggel felkelek, elmegyek dolgozni, lejár a munkaidőm, utána sportolok. Jól lefárasztom magam. Esténként gépezek otthon.
A nőkkel sohasem tudtam bánni. Amúgy se volt sosem önbizalmam, ma sincs. Valahogy azt érzem, nem lennék arra képes, hogy boldoggá tegyek egy nőt.
Ne tégy semmit, maradj egyedül.
Súlyos önértékelési zavaraid vannak.
ha nem akarsz komolyabb zűröket akkor az eddig folytatott életmódod pont jó
nőket meg messzire kerüld
Na azért ez túlzás, hogy minden nő ilyen sötét...
Itt névtelenül írogatva persze, hogy mások mint a valóságban, mindenesetre én ilyennel ritkán találkozom.
De a kérdezőnek mindenképpen inkább az egyedüllétet javaslom, legalább amíg rendbe nem hozza magát lelkileg.
Nem veled van gond. Introvertált vagy, sok nőnek meg nincs ehhez türelme, hogy megnyílj nekik. Akik meg normálisak, juszt, hogy mind foglaltak. De azért azt ugye tudod, hogy ez nem ment fel a kezdeményezés lehetősége alól? A teremben sok csaj szokott edzeni, kérhetnél tanácsot:
"Szia, ohh látom milyen ügyes vagy, mióta edzel? Van egy unokahugom (ha nincs, akkor is van :D), hamarosan belekezdene az edzésbe, ilyen-olyan-amolyan alkatú, mit javasolnál neki?" stb. Légy kreatív!
Aztán megindul jobb esetben a kommunikáció, csak kérdezz, hagyd szófosni a lányt, ha szimpatikus vagy neki, vissza fog kérdezgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!