Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól érzem, hogy sohasem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy sohasem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

Introvertált,csendes,visszahúzódó,félénk természetem van. Keveset beszélek, meg igazából alig van valaki akivel tudnék beszélgetni mert meghúzódom a háttérben és elfoglalom magamat a kis világomban. Már tinédzser koromban éreztem,hogy nekem sohasem lesz barátnőm. Akkor is csak néztem és álmodoztam a lányokról de odamenni nem mertem egyikhez sem mert nem vagyunk egy súlycsoport,túl jók voltak hozzám. Úgy éreztem nem érdemelnék meg egy lányt sem. Amiatt gondolom ezt, mert nem nézek ki olyan jól saját belátásom szerint. A tükörben amikor látom magamat nem érzem úgy,hogy vonzó lennék a női nem számára.

Eltelt 5 év de ez idő alatt sem változott semmi lényeges.

2019. jan. 23. 21:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Neked lottóznod kéne, ilyen megérzésekkel
2019. jan. 23. 21:39
 2/12 anonim ***** válasza:

Én is hasonló vagyok.

Hány éves vagy?

2019. jan. 23. 21:39
 3/12 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok.

Nem szerencsejátékozom :)

2019. jan. 23. 21:48
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Az a baj hogy több időt töltesz azzal hogy mi a nem jó mint azzal hogy becsajozz

Az önsajnálat csak arra jó hogy igazold magad hogy lenyugtasd a lelkiismeretedet hogy miért nem érdemes ezzel foglalkozod "mer' uccse lesz"

A következő lépés az lesz hogy ráèbredsz arra hogy homokos vagy mert inkább keresed a többi ilyen elkeseredett ember társaságát mint te... Jó ez? Megéri?

Nem könnyű jó nőt találni valóban. Filléres buta kvákat könnyen összeszedsz magadnak de jó nőt nehéz találni

Viszont az motiváljon téged hogy nálad gusztustalanabb jószágoknak is van/volt már csaja.

Csupán annyi a dolgod hogy fogadd el magad és ami nem tetszik magadon azt iktasd ki, formázd át és ez meg fogja hozni az önbizalmadat is hidd el nekem

2019. jan. 23. 21:48
 5/12 anonim válasza:
61%

Most szepen told le a gatyadat, es nezd meg mit latsz az alsogatyadban. Ha netan veletlen faszt latnal, menj ki a konyhaba, fogd meg a legnagyobb kest, es suhints oda. Ha mar nem vagy kepes hasznalni.

Atyaisten, nem olyan nehez, nem kell bemagyarazni semmit. Odamesz es mint egy agygyal megaldott emberi leny es beszelgetest kezdemenyezel. Hatalmas tudomany mit nem mondjak. Ne kifogast keress, hanem ha el szeretnel erni valamit, azert igen is tenni kell, nem fog egyik naprol a masikra valtozni. Olyan meg foleg nincs, hogy “jol latom ez alapjan?” Mintha valami teny lenne. Egyszeruen tenni kell, es nem mint egy b.f. el***ni az eletedet. Ha not akarsz oldd meg, nem olyan nehez :)

2019. jan. 23. 22:09
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
Én is csendesebb vagyok, szintén introvertált és socially awkward, de mégis voltak csajaim és jelenleg is van. Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy sokszor inkább engem szedtek fel :D
2019. jan. 23. 22:29
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem értek a nőkhöz így a jeleiket sem tudom észrevenni.
2019. jan. 23. 22:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen, jól, nem lesz:)
2019. jan. 23. 22:54
 9/12 anonim ***** válasza:
58%

Jól.

Most őszintén csak ezen a fórumon napi 100 ilyen kérdés van. Hatékonyabb lenne egy meleg társkeresővé alaktani az egészet.

2019. jan. 23. 23:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Jól érzed!

Egy nőnek se kell egy ilyen siránkozó, negatív, pesszimista "férfi" mint amilyen te is vagy!

Ezzel a hozzá állásal mégis mit vàrsz?!

Kemény 20 éves vagy és ez a legnagyobb vilàg fájdalmad!

Meg amúgyis naponta legalább 20 ilyen kérdés van... nem unjàtok??!

Nyissatok az index oldalon egy csacsogós csoportot magatoknak aztán ott sirankozzatok egymàsnak!

2019. jan. 24. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!