Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy hogy sohasem fogom megtalálni igazit?
Jaaaj....
De bírom mikor itt rinyáltok aztán ha magatokban elszámolva rájöttök, hogy semmit se tesztek ellene...
Ennyi erővel én is leállhatnék itt rinyálni, de nem pics*l*dni kell, hanem vagy elfogadni, hogy nagy ívben teszel még a dologra vagy tenni kellene valamit végre.
Ha meg eddig tettél és mégse jött össze akkor talán gondold végig ugyan mit qrtál el...
Ilyen egyszerű lenne, de legalább napi 5 ilyen kérdés van és mindegyiknek ugyan az a vége amit leírtam...
Yah, uccsó előtti, ismerős helyzet.
A suli alfahimét kinézni a full átlagos szürke csaj (amivel semmi baj nincsen), aztán pedig eljattsza a hattyú halálát, a jégkirálynőt, de a sracnál sehogy sem kezdeményez. Persze ezeknek a lányoknak van 2-3, nem helyes, alacsony udvarlójuk, persze előbb-utóbb ők is osszejonnek egy lánnyal, csak a királynő marad egyedül (kivéve, ha ramozdul az alfa)
Lehet lepontozni, de ez van. Kérdező, állj a tükör elé, és sorold el mit tettél azért, hogy a srác észrevvegyen!
6os valaszolot akartam írni.
Amúgy baromság ez a tökéletes duma. Tökéletes emberek nincsenek.
Az lehet hogy találkozol valakivel, és nagyon sokban ő az ideálod, de idealizált, nem létező képek hajszolasa felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!