Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem, ha úgy érzem, más nőt sohasem fogok szeretni úgy, mint őt?
A dolog még 15 évesen kezdődött, ma már 20 vagyok, de az érzelmeit nem csillapodnak utána. Igaz, manapság ritkán látom, de akkor is mindig rágondolok. Többször is próbálkoztam nála, de hiába. Nem is bírok úgy nézni egy másik nőre, lányra, hogy az potenciális párom legyen. Hiába tennék ellene, nem megy. A csúcs az volt, amikor öngyilkos akartam lenni. Remegve, zokogva fogtam a hurkot, de végül gyáva voltam hozzá végül...
Igaz, azóta jobb a helyzet.
20/F
Elárulom, amit érzel, az csak illúzió. Nem valódi.
ÉS ezt ne is próbáld megcáfolni.
Gondold végig, megéri-e egy fantáziakép végett ez az egész.
Amúgy mindenki volt már így, ahogy te legalább egyszer..
Elárulom, engem is utolért. Szenvedek egy ideje tőle, próbálkozom már mindennel, lehetetlen helyzet. (Ráadásul olykor mintha úgy is tűnne hogy én is tetszem neki, én meg belezúgtam, min életemben 1x korábban. Már azt hittem, nem vagyok képes ilyet érezni, és tényleg így hittem.
:( - Csak hogy lásd, hogy tudom, milyen.)
Na de megölni magam emiatt? Ezt sose értetem. Minek?
Egy dolgot kéne tenned: naivnak érezned magad.
100%, hogy csak idealizálod. Az értékek, amiket tulajdonítasz neki, nem az övéi, hanem a te saját ideális nőképedéi, és ezeket vetíted rá a lányra.
Mihelyt rájössz, hogy a rajongás érvénytelen, le tudod rázni magadról ezt a butaságot és elkezdhetsz valódi értékeket keresni valódi emberekben,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!