Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor mondják, hogy először magunkat kell megszeretni, és utána lehet majd barátnőzni. Igen ám, de akkor mit tegyek, ha nem tudom magam szeretni?
Legyél jó ember (amilyen egyszerűnek hangzik, olyannyira nehéz is...) és akkor könnyebb lesz megszeretni magadat.
Én is hasonló helyzetben voltam/ vagyok.
normális alapállapotban a kéjvágy legyőzi a külső miatti aggódást,vagy minden más komplexust.
egy lakásos örömlányhoz meg nem tudom minek kellene neked,érdekes személyiség,meg jó küllem?
edzésnek is felfoghatod.
olyan mintha beiratkoznál egy tanfolyamra,ahol megismerheted a női tested,a dugás gyakorlatát és persze önmagadat.
akárhogyis,akármilyen úton is,de rendszeres lenne a nemi életed.
aztán ha már belejöttél észre sem veszed és már ingyen fogod dugni a felcsípett nőket.
Nem tudom megszeretni magam.
Undorodok magamtól.
Nem is lesz senkim soha.
igazából egy normális pszichológus aki nem a pénzedre megy,az sem mondana mást mint én,3as voltam-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!