Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak nem tetszik, nem kell a csaj, miért megy utána?
Szakítottam vele pár hét után, mert alap dolgokban eltért a véleményünk, világnézetünk, értékrendünk, megmondtam, én nem látom így értelmét, mindkettőnknek jobb, ha olyat keres, akivel passzol.
Utána elkezdte, hogy mi amugy nem is jártunk, amugy se tetszik neki a külsőm, semmi szép nincs bennem, etc.
Gondoltam, legfeljebb hamarabb túl lesz rajtam, ha így érez.
Hát nem. Egy éve járkál a nyakamra, üzenget,hogy boldog mással, aki az ideálja külsőre, de mégis majd kiesnek a szemei, ha meglát.
Akkor most minek ez a színjáték?
Mi baja lehet? Miért nem a nőjére koncentrál?
Ajj, nem érted a férfiakat és a gyakran idióta önvédelmi mechanizmusunkat a sérelmek hárítására.
Igazából nagyon is tetszel neki, nagyon is téged akar és nagyon is bacca a csőrét, hogy nem terpsztettél be az ágyában. De, hát mindig a nő dönt ilyen szempontból szóval ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!