Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, tegyük fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, tegyük fel, hogy nagyon tetszik nektek egy nő - ha úgy dönt, hogy plasztikáztat magán valamit, utána másként néztek rá?

Figyelt kérdés

Adott egy nő, aki teljesen természetes és nagyon bejön nektek(pl. munkahelyen). De mivel kis mellekkel áldották meg az égiek, úgy dönt, kés alá fekszik, már régóta tervezte a műtétet. Ti erről nem tudtok semmit. A nő egyszer csak felbukkan és látszik, hogy a mellei feltűnően megnőttek. Összesúgtok-búgtok a férfi kollégákkal, hogy ez meg mi, erre az egyik megszólal: "Úgy hallottam, megcsináltatta a melleit, nemrég volt a műtétje." És ti elcsodálkoztok, meglepődtök.

A kérdés az, hogy egy mellműtét(de lehetne ajakfeltöltés is vagy orrműtét) előidézheti azt, hogy az általatok bálványozott nőre másképp nézzetek ezután? Innentől kezdve már "műnő" a szemetekben vagy ugyanúgy néztek rá, nem számít semmit a dolog? Ki tudtok ábrándulni az általatok csodált nőből egy ilyen miatt?

2017. máj. 8. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Alapjában véve semleges dolog, de ha jobban ismernénk egymást akkor talán azt mondom, hogy függ az elkészült mellek kinézetétől.

Ilyen bazi nagy légzsákok, távolról is műanyag-érzettel egyértelműen rossz.

Ha ízlésesen van megoldva akkor jó is lehet, amennyiben előtte tényleg nagyon rossz állapotúak voltak, olyannyira, hogy már a szimpla életében is zavarta az adott nőt.

2017. máj. 8. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:

nem kellene olyan aki a kis mellből nagyot csinál

kevés esetben fogadnám el a plasztikát...és zavarna, sőt onnantól nem is kellene :S

24F

2017. máj. 8. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Baromi jó kérdés. Szerintem mind a két oldal mellett lehet érvelni. Egyrészt szerintem semmi baj a pici cickókkal, lehetnek azok is baromi vonzóak, és a természetesség eléggé hangsúlyos számomra egy lányon. A másik oldal meg az, hogyha őt ez ennyire zavarta, és most 2 implantátummal jobban érzi magát, akkor az ő dolga, legyen így boldogabb. Nem hinném, hogy kiábrándulnék, de nekem az jönne le, hogy ő nagyon a külsőségekre megy rá, és nem tűri el a hibákat. Hozzáteszem, amit nem lenne muszáj, de nem vagyok álszent, nekem ott vannak gondok, amire a férfiak a legérzékenyebbek, és nem tagadom, ha létezne hosszabbító műtét, és lenne rá pénzem, valószínű megcsináltatnám.

Összegezve, nem mondanám, hogy teljesen kiábrándulnék, de azért visszavennék a csodálatból.

2017. máj. 8. 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Ebben van valami, mert még képen is összesen 1 nőnél láttam olyat, hogy neki tényleg jót tenne valami szépészeti beavatkozás. De ez egy, a sokmillióból.

2017. máj. 8. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahogy észrevettem, eléggé megváltozik a személyiségük az ilyen átplasztikázott nőknek, ha normál melle volt, akkor nem igazán érteném meg, és természetesen nem kéne, viszont ha alig volt neki, és ez zavarta, akkor teljesen érthető.
2017. máj. 9. 03:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez alapból kizáró ok lenne és ha addig vonzódtam hozzá, többé nem érdekelne, mert óriásit zuhanna a szememben.

26/F

2017. máj. 9. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!