Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? Mi ez? Egyszer nagyon tetszik, már-már imádom a pasit, utána meg nem érdekel.
Figyelt kérdés
Nem vagyunk együtt (még) csak ismerkedünk egy jó ideje, és teljesen belekavarodtam hogy mit is érzek.
Egyik pillanatban odáig vagyok érte meg vissza, utána meg kb. le se tojom....miétt van ez és mi ez? :/
19l
2015. dec. 4. 11:10
1/6 anonim válasza:
Mikor nem ír vissza,akkor nem érdekel, és amikor meg épp beszélgettek,akkor vagy odáig?
2/6 anonim válasza:
Talán csak egy visszajelzésre volt szükséged. Talán nem vagy érett egy kapcsolatra.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem, első, teljesen random, össze-vissza érzek. :/
2015. dec. 4. 20:22
4/6 anonim válasza:
Valószínűleg nem szereted eléggé.Ez amolyan se veled se nélküled érzés,ha jól értem.Én anno kiszálltam az ilyen kapcsolatomból és jól tettem :) 19L
5/6 A kérdező kommentje:
Értem.:)
De mi igazából még nem voltunk úgy együtt hogy pl. járjunk csak régóta ismerjük egymást és úgy érzem ez több mint szimpla barátság. :)
Vajon a mindent elsöprő érzelmek is előtörhetnek még belőle/belőlem?
2015. dec. 7. 20:01
6/6 anonim válasza:
A fiu hany eves?
Volt koztetek valami?
Nem lehet csak azert kellet neked mert volt valakije?
Szerintem itt mar nem lehet semmi hanyagoljatok egymast.... Lehet csak az tetdzik h torodik veled nem? Ne hitegess snkit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!