Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masnak is volt mar olyan h amikor osszejott a baratjaval/baratnojevel nem volt szerelmea bele. Ha igen akkor mit tett utana?
A szerelem, és a szeretet két különböző dolog! Ne keverd össze!
A szerelem az, amikor majd hogy remegsz, ha ránézel, és elolvadsz, attól, milyen gyönyörű/jóképű, szikrázik a bőrötök, ha összeértek, és felforrósodsz, ha megcsókolod. Ez a szerelem. Ez mulandó. Később jön a szeretet, ami egyfajta ragaszkodás. Akkor is lázba hoz, imádsz hozzábújni, imádod az illatát, csak a kapcsolat elején jellemző szerelmi fellángolás csak az elején van. Később is van szerelem, csak nem olyan intenzitású. Ez bonyolult kicsit, remélem azért érthető voltam. :D
Persze, hogy van olyan, hogy valaki nem szerelmes, ez később változhat, avagy az is lehet, hogy nem.
Velem volt ilyen, de ott rosszul végződött. Persze, hülye voltam, naiv..
A második barátomba halál szerelmes voltam.
A harmadik, egyben mostani barátommal érdekesen jöttünk össze, tetszett, nem voltam szerelmes belé, mert nem volt túl sok időnk rá... Aztán olyan elsöprő szerelem lett belőle... Azóta is, 2 éve együtt vagyunk. :) 20/L
Nekem jó 3-4 hét kellett, mire beleszerettem. Előtte is kedveltem, mert intelligens, okos, humoros, de arcilag nem vonzott.
Aztán ültünk a konyhában, reggeliztünk és egy szempillantás alatt: én szerelmes vagyok belé. De mindmáig nem bírok sokáig a szemébe nézni, mert vigyoroghatnékom van, elpirulok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!