Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 30-as fiatalembernek szívesen kiadnak még manapság albérletet? Nem túl idős ehhez? Nem ciki a barátnőmmel, ha 1-2 évig ott lakunk? Utána közös élet, hitelre lakás, úgy tervezzük.
Figyelt kérdés
2017. okt. 22. 19:13
1/10 A kérdező kommentje:
Most még nem, mert viszonylag friss munkahely és friss kapcsolat. Kell 1,5-2 év, hogy kiderüljön, merre meddig.
2017. okt. 22. 19:15
2/10 anonim válasza:
ki a f@_szt érdekel mit csináltok?
őszintén, mi értelme ennek a kérdésnek?
3/10 anonim válasza:
Nem értem az ok-okozati viszonyt.
4/10 anonim válasza:
A főbérlőt az érdekli elsősorban, hogy mennyi időre írsz alá szerződést az albérletre és persze, hogy mennyire vagy problémás (van e állandó munkahelyed stb...).
5/10 A kérdező kommentje:
Nincs problémám, megbízható vagyok, rendes munkahellyel, megfelelő bérrel. Káros szenvedély semmilyen téren sincs. Háziállat sincs.
2017. okt. 22. 19:20
6/10 anonim válasza:
😁😁😁😁😁 a hét kérdése a felnőtt párkapcsolatokban😁😁
7/10 A kérdező kommentje:
,, ki a f@_szt érdekel mit csináltok?
őszintén, mi értelme ennek a kérdésnek?"
Köszönöm a választ. De nem kötelező reagálni, ha ez ennyire bántó szándékú.
2017. okt. 22. 19:22
9/10 anonim válasza:
Tehát van egy 30 pasi aki vegyen ki egy albérletet és te rajta akarsz élősködni a b nőiddel és azt kérded h ez rendben van e ?
Mondjuk nem értem az összefüggést. Mért nem te veszed ki azt az albérletet ?
Bár őszintén kb semmit se értek ebből.
10/10 anonim válasza:
"Köszönöm a választ. De nem kötelező reagálni, ha ez ennyire bántó szándékú."
Inkább próbálnád megfogalmazni jobban, pontosítani a kérdésed, mert én sem értem. Igen, valószínű a főbérlő az életkort fogja nézni. Most ez komoly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!