Mekkora nettóra van szükségem ehhez a hitelhez?
15 millió hitelt vennék föl egy használt ingatlanra, önerőt ingatlan fedezettel biztosítanám, szóval a teljes összeget hitelezném meg a banktól. 20 évre szeretnénk felvenni, mert van mellette páromnak is és nekem is lakástakarék amit 8 év múlva beleforgatnánk. 5 évenként fix kamattal szeretnénk. mekkora igazolt nettóra lenne szükségünk?
mindkettőnknek kell? vagy csak a hitelt igénylőnek? Lehet ő adóstárs és az változtat valamin? kell kezes ha van ingatlanfedezet? számít, hogy egy családban mennyi az összes nettó? vagy csak a kezest nézik és az adóstársat?
az kb 80-100ezer/hó törlesztőrészlet
vagyis nagyon alsó hangon 240ezer/hó jövedelem
NEM 8 év múlva forgatod bele. 48 hónap múlva felmondod, mert megteheted és beforgatod. Különben sokat buksz. Ez 1.
Az össznettó számít, a hitelfelvevők tekintetében. 400 ezer nettó alatt 30%, a fölött 50%-a lehet a havi nettótoknak a törlesztőrészlet.
Figyelem!
Nem csak ez a hitel számít, hanem az összes együtt, ami a neveteken van.
miért buknék ha később forgatnám bele a hitelbe az ltp-t? nem mondom fel ha nincs semmi eddig gyüjtve most inditottam el és minimális amit visszakapnék.viszont ezt abbol tenném félre ami nincs bejelentve. nincs semmijen hitelünk. párommal vennénk föl de ő még nem házastársam és nem élettársam(hivatalos).adóstársam viszont lenne ha kell.de neki inkább minimálbér maradna és nekem emelnénk a fizumon, így is a felmerülő költségek egy részét munkaadó helyett állnom kell.pár honap meglenne és inditanánk a hitelt.
amugy 400 nettó alatt is 50%ot mond minden bank.azt tudom 3 honapig visszamenőleg kell meglennie a bérpapirnak.tulajdonrész lehetne mindkettönknek ha ugy jobb. mindketten kérnénk akkor az első házvásárlás adókedvezményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!