Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten keresztül (msn) belelehet szeretni valakibe? Úgy, hogy sohasem láttad csak pusztán a személyiségébe! (nem egy két hetes ismeretségre gondolok hanem 4-5 hónap vagy több)
sajnos voltam ilyen esetben 21 F vagyok,annal szanalmasabb nincsen,volt egy lany aki felvett msn re es elkezdtunk dumalni,kedves es aranyos volt,egy atlagos normalis no,egy ido utan azon ebredtem meg hogy ugy beszel velem mintha mar kitudja miota egyutt lennenk,es mondta is hogy kedvel meg minden,szeretne talalkozni velem,meg keres egy fiut maganak,es en tetszem neki.
Eskuszom amikor ezeket hallottam,jott hogy pofozzam fel magam,hogy en mekkora egy hulye pi csa vagyok.
eloszor az is tenert nem egy no szerzi meg a fiut,hanem forditva,nem is ismerjuk egymast ez mar hazassagot akar,szerelmet vall nekem.
Belelehet szeretni valakibe de lehet hogy a tulloldal olyan mint en,toroltem mindenhonnan,nem akarom latni tobbet,lehet ha en kinlodtam volna hogy megszerezzem akkor most egyutt lennenk de igy pffff
igen bele lehet... de én utána csalódtam...
javaslom, találkozzatok minnél előbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!