Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Interneten keresztül (msn)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ricsi0503 kérdése:

Interneten keresztül (msn) belelehet szeretni valakibe? Úgy, hogy sohasem láttad csak pusztán a személyiségébe! (nem egy két hetes ismeretségre gondolok hanem 4-5 hónap vagy több)

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 21:37
1 2
 11/15 anonim válasza:

Gondolj bele élőben mennyi tulajdonsága van az embernek, amit pl az MSN nem közvetít! (Hang, hangejtés, mozdulatok, mimika, testi kontaktus, szem kontaktus, magabiztosság, beszédkészség, helyzet felismerés... és még sorolhatnám)

Tehát ezeket a saját ideálod szerint képzeled el, vagyis így csak egy képzeletbeli emberbe szerethetsz bele.

2010. márc. 11. 00:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Én hiszem,hogy bele lehet szeretni neten keresztűl valakibe,mert velem megtörtént!!! Én is camoztam vele,tehát láttam is,bár nem találkoztunk. Nagyon beleszerettem! Sajnos vége lett,de igazi volt! :)
2010. márc. 11. 12:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Bele. Van egy srác,felvettem netre, teljesen odáig voltam érte nagyon hosszú ideig,rajongtam, ez volt 2009 decemberében (tehát ekkor vettem fel),mindig ráírtam msn-en,de ő sose rám. Vártam sokáig,hogy írjon rám,hónapokig, de nem írt rám egyszer sem. Pont az ideálom. Sokszor kívántam azt,hogy bárcsak láthatnám egyszer,hogy úgy néz-e ki élőben,mint képeken.

Egy hónapja ,decemberben voltam egy koncerten,és láttam végig mögöttem csápolt,és őrülten rajongok még most is érte.

Ill. lassan 9 hónapja vagyok együtt a barátommal,akit nagyon szeretek, de ez a srác már lassan másfél éve,és még szerintem nagyon sokáig megmarad a fejemben.

Nem tudom miért.

2010. márc. 11. 17:22
 14/15 anonim ***** válasza:
felvettem netről* .bocsi
2010. márc. 11. 17:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is neten ismertem meg a barátom és interneten keresztül beleszerettem,persze azóta már találkoztunk.3 éve vagyunk együtt...szoval... simán beleszerethetsz valakibe interneten.de vigyázni kell,mert sok a csaló!
2010. márc. 11. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!