Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fontos sokaknak, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos sokaknak, hogy a nő ribis legyen?

Figyelt kérdés

Sok férfitól hallani, egy nő legyen nő, azaz kicsit ribis, kihívó, feltűnő.

Öltözzön kihívóan a mindennapokban, platformos magassarkú, hosszú dús (ha szükséges, pót) haj vasalva, göndörítve, erős smink, feszülős mini, kivágott felső, kb mint:

[link]

[link]

[link]

Aki meg ennél jóval visszafogottabb, természetesebb, átlagosabb, rögtön megkapja, hogy úgy fest, mint egy vallásos kisiskolás, ennél még a tinik is ribisebbek, egy 20 feletti nő nézzen már ki nőnek.

A visszafogott alatt erre gondolok, hétköznapi öltözködésben:

[link]

[link]

és minimális smink, festetlen, "csak megfésült" haj:

[link]

2019. jan. 19. 16:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mind nagyon.....bájosan gyönyörű :) egyáltalán nem fontos, sőt...
2019. jan. 19. 20:00
 12/12 anonim ***** válasza:
én voltam már apáca, fiú, fiatalember, minden :D csak mert nem bírom a lányos ruhákat :D a vicces az, hogy itt mondjátok, hogy ne legyen cafkás, csak én eddig pont az ellenkezőjét tapasztaltam. igenis, alap elvárás a férfiak részéről, hogy mondjuk úgy nézz ki, mint az első csokorból a 3. lány. én egyik kategória sem vagyok az itteniek közül(szerencsére?), de legalább akkor már ne hazudozzatok az igényeitekről. én se teszem, pedig nekem tennem kéne.
2019. jan. 22. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!