Miért olyan fontos itt sokaknak hogy márkás cuccot hordjon a másik?
Figyelt kérdés
nem plázásra gondolok, hanem pl. eredeti LV, Chanel, stb
Szóval miért nem mindegy az, hogy ki mit hord, eredeti-e vagy hamis? Nem saját magát égeti vele... :D Akkor miért foglalkoznak ennyire másokkal? :D :D
2016. jún. 3. 08:46
1/4 anonim válasza:
ugyan már, ez senkinek nem fontos. magyarországon kb 1-2 % tudja megtenni, hogy eredeti chanelt, lv-t vásároljon, ők meg nem veled foglalkoznak, nyugi.
2/4 anonim válasza:
Azt, hogy eredeti LV-t vagy Chanelt hordjon az ember senki nem várja el. Felőlem felvehet akárki hamisat is, csak ne csodálkozzon, hogy nevetségessé válik.
3/4 anonim válasza:
Egyszerűen nevetséges a sok kamu LV táska MK stb.miközben aki viseli látszik hogy kinaibol öltözik.... ja és a villamos megalloban áll. Mennyire hiteles az az MK táska így?
Miért égeti magát bárki ilyen cuccokkal miközben a tizedeert nem tud vásárolni mert nincs pénze?
4/4 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele,hogy ha már veszek valami márkásat az eredeti legyen..most például vettem egy Dior napszemüveget,így viszont nem lesz másik napszemüvegem idén,mert elég húzós volt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!