Miért fontos sokaknak a divat? (bővebben lent)
Félreértés ne essék nem arra gondolok hogy ha valaki szereti a divatot akkor ne kövesse, csak nagyon sok olyan kérdést olvastam mostanában hogy az illető kap vmit vagy talál vmi cuccot és az az első kérdése hogy divat-e még.
Miért, akkor mi van ha már nem divat?
Köszönöm a válaszokat!
Sokak számára (számomra is) fontos a divat. Mert ha elmegyek az utcán ne nézzenek meg hogy mi van rajtam. Mert aki nem divatosan öltözködik azt általában megnézik. Igaz már nem-nagyon árulnak nem divatos cuccokat. :)
És vannak még olyan emberek is akik az osztályba "menők" és azok is divatosan öltöznek, vagy legalábbis azt hiszik magukról.
Köszi az eddigi válaszokat!MÉÉG:)
17:53-as:Én sem követem a divatot..de nem igazán szoktam megnézni emiatt az emberek.Szerintem az a baj hogy néha sokkal rosszabban tudnak a divat miatt felöltözni az emberek mintha nem követnék..persze ez szerencsére nem általános:)
Kezdjük ott, hogy mi a divat, mert a jelenleg aktuális trendek elég sokfélék, a virágminta csak egy a sok közül, és akkor még nem beszéltünk a kommersz trendről, ami leginkább az utcai öltözködést jellemzi.
Nekem is fontos, szeretem az újdonságokat, az érdekes, vagy meghökkentő darabokat, és jó dolog egy-két ilyet beleépíteni a ruhatáramba, mert ettől lesz változatos.
Soha meg sem fordult a fejembe, hogy azért öltözzek divatosan, hogy beolvadjak a tömegbe, nem vagyok birka.
Nagyon sokaknak nincs egyéniségük (ezt most mindenre értem), keresik magukat, és mivel a szüleiktől is azt látták, hogy nem tűnnek ki semmivel, olyan szürke az életük, hát ez számukra a követendő példa, alkalmazkodás és beolvadás, nehogy még valamiért megszólják, vagy különbözzön. Soha nem értettem ezt a hozzáállást, de ha ez nekik jó...
Utolsó vagyok. Ha valamit találok és azt tényleg tetszik és jól is áll akkor hordom. A múltkor kitakarítottuk a padlást és megtaláltuk a régi ruháinkat (a 90-es 2000-es években nőttünk fel) voltak dolgok amik még tetszettek is volna csak borzasztóan állt. De nagyon sokan turkálóból vásárolnak (nekem is van pár cuccom onnan), és ot inkább azokat a dolgokat keresik amit bármikor felvehetnek, olyan basic termékek.
Válaszolva a kérdésedre egy flitteres nagy válltöméses felsőt nem hordanék, mert már nem divat és mindig a 80-as éveket juttatja eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!