Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért fontos sokaknak a...

Miért fontos sokaknak a divat? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék nem arra gondolok hogy ha valaki szereti a divatot akkor ne kövesse, csak nagyon sok olyan kérdést olvastam mostanában hogy az illető kap vmit vagy talál vmi cuccot és az az első kérdése hogy divat-e még.

Miért, akkor mi van ha már nem divat?

Köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 30. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tinédzserkorban önmauk keresésének az eszköze a hasonulás a többiekhez, azaz többek között a mindenáron való divatozás. Jó esetben felnőttkorra kinövik.
2011. aug. 30. 17:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Sokak számára (számomra is) fontos a divat. Mert ha elmegyek az utcán ne nézzenek meg hogy mi van rajtam. Mert aki nem divatosan öltözködik azt általában megnézik. Igaz már nem-nagyon árulnak nem divatos cuccokat. :)

És vannak még olyan emberek is akik az osztályba "menők" és azok is divatosan öltöznek, vagy legalábbis azt hiszik magukról.

2011. aug. 30. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért hogy ne tűnjön ki a tömegből, unalmasak és egyformák akarnak lenni a legtöbben. Én nem értem miért, de hát az emberek nagy része ilyen.
2011. aug. 30. 17:56
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!MÉÉG:)

17:53-as:Én sem követem a divatot..de nem igazán szoktam megnézni emiatt az emberek.Szerintem az a baj hogy néha sokkal rosszabban tudnak a divat miatt felöltözni az emberek mintha nem követnék..persze ez szerencsére nem általános:)

2011. aug. 30. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ahoz hogy vki jól nézzen ki nem kell még a legutolsó divat szerint öltözködni.szerintem
2011. aug. 30. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük ott, hogy mi a divat, mert a jelenleg aktuális trendek elég sokfélék, a virágminta csak egy a sok közül, és akkor még nem beszéltünk a kommersz trendről, ami leginkább az utcai öltözködést jellemzi.

Nekem is fontos, szeretem az újdonságokat, az érdekes, vagy meghökkentő darabokat, és jó dolog egy-két ilyet beleépíteni a ruhatáramba, mert ettől lesz változatos.

Soha meg sem fordult a fejembe, hogy azért öltözzek divatosan, hogy beolvadjak a tömegbe, nem vagyok birka.

Nagyon sokaknak nincs egyéniségük (ezt most mindenre értem), keresik magukat, és mivel a szüleiktől is azt látták, hogy nem tűnnek ki semmivel, olyan szürke az életük, hát ez számukra a követendő példa, alkalmazkodás és beolvadás, nehogy még valamiért megszólják, vagy különbözzön. Soha nem értettem ezt a hozzáállást, de ha ez nekik jó...

2011. aug. 30. 22:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó:Én ezt értem,de én úgy gondoltam hogyha kapsz vmit vagy találsz és mondjuk nincs divatban de tetszik akkor használod mert tetszik vagy csak azért mert nincs divatban inkább nem?
2011. aug. 31. 08:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok. Ha valamit találok és azt tényleg tetszik és jól is áll akkor hordom. A múltkor kitakarítottuk a padlást és megtaláltuk a régi ruháinkat (a 90-es 2000-es években nőttünk fel) voltak dolgok amik még tetszettek is volna csak borzasztóan állt. De nagyon sokan turkálóból vásárolnak (nekem is van pár cuccom onnan), és ot inkább azokat a dolgokat keresik amit bármikor felvehetnek, olyan basic termékek.

Válaszolva a kérdésedre egy flitteres nagy válltöméses felsőt nem hordanék, mert már nem divat és mindig a 80-as éveket juttatja eszembe.

2011. szept. 1. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!