Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fontos sokaknak, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos sokaknak, hogy a nő ribis legyen?

Figyelt kérdés

Sok férfitól hallani, egy nő legyen nő, azaz kicsit ribis, kihívó, feltűnő.

Öltözzön kihívóan a mindennapokban, platformos magassarkú, hosszú dús (ha szükséges, pót) haj vasalva, göndörítve, erős smink, feszülős mini, kivágott felső, kb mint:

[link]

[link]

[link]

Aki meg ennél jóval visszafogottabb, természetesebb, átlagosabb, rögtön megkapja, hogy úgy fest, mint egy vallásos kisiskolás, ennél még a tinik is ribisebbek, egy 20 feletti nő nézzen már ki nőnek.

A visszafogott alatt erre gondolok, hétköznapi öltözködésben:

[link]

[link]

és minimális smink, festetlen, "csak megfésült" haj:

[link]

2019. jan. 19. 16:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Biztos bennem van a hiba, de nekem csak az utolsó tetszik, ő viszont nagyon. Az ilyen lányok a gyengéim. (Megjegyzem, férfiként is látom, hogy rajta is van smink, de ennyi bőven belefér.)
2019. jan. 19. 16:07
 2/12 anonim ***** válasza:
19%
Bizonyára az is közrejátszik ebben, hogy engem valamiért a sötét haj - kék szem kombináció olyan mértékben levesz a lábamról, hogy szinte az eszemet is elvesztem...
2019. jan. 19. 16:13
 3/12 anonim ***** válasza:
55%

Férfitól ilyent nem hallottál biztosan. Egy nő, nézzen ki nőnek, lehet úrinő, dáma, de ribizli semmiképpen sem. Ribi max éjjel legyen, kettesben, és kizárólag az egyetlen párjával.

A ribik max egy menetre kellenek, semmi többre. Sírnak is, hogy nincs normális pasi...

2019. jan. 19. 16:17
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

Nekem is csak az utolsó 3 tetszik:)

A ribiseket én messze kerülöm.

2019. jan. 19. 16:25
 5/12 anonim ***** válasza:
71%

"Férfitól ilyent nem hallottál biztosan"

Én hallottam. Miért hihetetlen? Nem egyformák.

2019. jan. 19. 16:37
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Ittvagyok!_

Szúrnám mint állat:)

2019. jan. 19. 16:42
 7/12 anonim ***** válasza:
27%

1-3 ribizli, de amíg a helyükön kezeljük őket, szerintem nincs velük baj.

4. képen egy nagyon jó alakú csaj van egy sportos szettben, pont annyira lehet ribizli mint nem.

Az 5 ruha öreges, kevés lánynak áll jól.

6. szomszéd csaj akibe folyamat szerelmes voltál gimi alatt. Ne legyünk már balgák, nincs hiba a csajon, csak nem tupírozták fel semennyire. Nálánál 10x rosszabb bányaszökevények mászkálnak az utcán, akiket rosszabb napokon szintén megnézünk, csak van rajtuk tuning (nem, még csak nem is a ribis).

2019. jan. 19. 17:59
 8/12 mikeXxX ***** válasza:
0%
Egy nő valóban legyen nőies szerintem de persze alkalomhoz illően kell öltözködnie ha pl erdőbe megy valahová természetesen ne vegyen fel platformos magassarkút de ha ad magára jó az alakja és pl egy randira megy nyugodtan mutassa meg mi van neki 😊.39f
2019. jan. 19. 18:17
 9/12 peca1000 ***** válasza:
0%

Az első 3 szexkapcsolatra jó, a többi hosszútávra.

Jöhet mind, nem vagyok válogatós :D

2019. jan. 19. 18:22
 10/12 anonim ***** válasza:
31%
Provokatív kamu kérdés. Te is tudod hogy az első három sehol nincs pl az utolsóhou képest.
2019. jan. 19. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!