Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos sokaknak, hogy a nő ribis legyen?
Sok férfitól hallani, egy nő legyen nő, azaz kicsit ribis, kihívó, feltűnő.
Öltözzön kihívóan a mindennapokban, platformos magassarkú, hosszú dús (ha szükséges, pót) haj vasalva, göndörítve, erős smink, feszülős mini, kivágott felső, kb mint:
Aki meg ennél jóval visszafogottabb, természetesebb, átlagosabb, rögtön megkapja, hogy úgy fest, mint egy vallásos kisiskolás, ennél még a tinik is ribisebbek, egy 20 feletti nő nézzen már ki nőnek.
A visszafogott alatt erre gondolok, hétköznapi öltözködésben:
és minimális smink, festetlen, "csak megfésült" haj:
Férfitól ilyent nem hallottál biztosan. Egy nő, nézzen ki nőnek, lehet úrinő, dáma, de ribizli semmiképpen sem. Ribi max éjjel legyen, kettesben, és kizárólag az egyetlen párjával.
A ribik max egy menetre kellenek, semmi többre. Sírnak is, hogy nincs normális pasi...
Nekem is csak az utolsó 3 tetszik:)
A ribiseket én messze kerülöm.
"Férfitól ilyent nem hallottál biztosan"
Én hallottam. Miért hihetetlen? Nem egyformák.
Ittvagyok!_
Szúrnám mint állat:)
1-3 ribizli, de amíg a helyükön kezeljük őket, szerintem nincs velük baj.
4. képen egy nagyon jó alakú csaj van egy sportos szettben, pont annyira lehet ribizli mint nem.
Az 5 ruha öreges, kevés lánynak áll jól.
6. szomszéd csaj akibe folyamat szerelmes voltál gimi alatt. Ne legyünk már balgák, nincs hiba a csajon, csak nem tupírozták fel semennyire. Nálánál 10x rosszabb bányaszökevények mászkálnak az utcán, akiket rosszabb napokon szintén megnézünk, csak van rajtuk tuning (nem, még csak nem is a ribis).
Az első 3 szexkapcsolatra jó, a többi hosszútávra.
Jöhet mind, nem vagyok válogatós :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!