Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rajtam kívül vannak még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtam kívül vannak még olyanok, akiknek elég kevés nő tetszik igazán?

Figyelt kérdés

Számomra a külső ugyanolyan fontos, mint a személyisége. Alig találok olyan lányt, akire azt mondanám, hogy megfogott benne valami, szívesen összejönnék vele. Vagy küllemre nem fog meg, de a személyisége tetszik vagy belsőre nem fog meg, de nagyon szép lányt. Bár volt olyan lány aki flegma típus volt, de nem érdekelt, mert annyira tetszett küllemre, hogy szívesen összejöttem volna vele, de nem kellettem neki.

Nem tudom hogy csinálják azt, hogy összejönnek egy számukra kevésbé vonzó lánnyal/pasival, én nem tudnám megcsókolni, ha nem tetszik. Nem azért, mert olyan csúnyának találnám, ha nem tartom szépnek, akkor nem tudom rávenni magam, hogy megcsókoljam. Társkeresőn találkoztam pár lánnyal, akik képekről még tetszettek, de élőben egyáltalán nem.

Az nem zavarna, ha olyan nőnek tetszenék, aki nagyon tetszik nekem, de ő nem vonzódik annyira hozzám, viszont szeret úgy ahogy vagyok.

Amúgy egy monogám romantikus komoly párkapcsolatot keresek és, ha nagyon megtetszene valaki eszembe se jutna mással együtt lenni, hűséges vagyok.

Nem egyszer mondták nekem azt, hogy inkább a személyiséget tegyem elsődlegesre és a külső legyen másodlagos. Próbáltam ezt nem egyszer, ismerkedtem olyan lányokkal, akik nem tetszettek annyira külsőre, de mindig az lett a vége, hogy nem akartam többet.

2019. jan. 18. 08:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon ritkán látok, alig látok olyan nőt aki az én ízlésemnek megfelelne, magas, molett alkat, pl ilyen

[link]

2019. jan. 18. 19:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is kevés emberbe tudok beleszeretni, és nem kattogok azon hogy a többine miért nem... annyira hiábavaló gondolatok ezek....
2019. jan. 30. 18:36
 13/17 anonim ***** válasza:

"Az nem zavarna, ha olyan nőnek tetszenék, aki nagyon tetszik nekem, de ő nem vonzódik annyira hozzám, viszont szeret úgy ahogy vagyok."

Ez oriasi kamu. Egy het utan te mondanad eloszor, hogy inkabb egyedul vagy, minthogy sajnalatbol legyen veled valaki... fu ember! Ne hazudj onmagadnak...

2019. jan. 30. 18:38
 14/17 A kérdező kommentje:
#12 Nem kattognék ezen, hogyha lenne párom és nem lennék évekig egyedül.
2019. jan. 30. 18:38
 15/17 A kérdező kommentje:
#13 Én nem mondtam olyat, hogy sajnálatból legyen velem és hozzá teszem ezt nem is szeretném. Azt írtam, hogyha nem számít neki annyira a külső és emiatt küllemre nem tetszenék annyira neki, de mégis belém szeretne akkor nem zavarna az, hogy küllemre nem tart álom pasinak.
2019. jan. 30. 18:47
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló problémáim vannak, néha kezdem magam emiatt különcnek érezni. Talán nem voltunk még szerelmesek igazán, ez a bajunk.

Na azt kikérem magamnak,hogy 25 felett a nők lestrapáltak. Majdnem 31 vagyok,de fontos a külsőm is;)

2019. jan. 30. 20:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Figyelj egy szép nő 25 30 40 évesen is szép,ha törődik magàval.De ismerek én 21 éves màzsàs nem szép arcú nőt.Egyébként megértelek,nehéz jó embert talàlni nem hogy még olyat,hogy be is jöjjön,de nagyon sokan olyannal vannak együtt,aki nem is tetszik,csak jobb valakivel,mint egyedül.
2019. ápr. 16. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!