Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedsz, ha egy nő aki tetszik neked, gorombán viselkedik veled amikor veszed a bátorságot és odamész hozzá?
Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 18:06
1/9 anonim válasza:
Először sírok. Aztán, mikor kicsit összeszedtem magam, felhívom az anyukámat, és elpanaszolom neki, hogy jártam már megint. Aztán hazamegyek a feleségemhez, és nézzük a tévét.
2/9 anonim válasza:
Még nen volt ilyen. Amikor elutasítottak rögtön, akkor vagy kedvesen tették, vagy direktbe, de nem gorombán. Persze volt olyan, aki először igen mondott, aztán meggondolta magát másnap. Eleinte frusztrált de igazából mivel nem tehetek a viselkedésükkel kapcsolatban semmit, fölöskegesen érdekelt, S most már simán tovább lépek.
3/9 anonim válasza:
Hagyom a fenébe, úgyis megszoktam már az ilyesmit.
4/9 anonim válasza:
Leköpöm. Ha nagyon sivalkodik akkor pofáncsapom. Senki sem szégyeníthet meg nyilvánosan csak azért mert ő lyukkal született a lába között.
5/9 anonim válasza:
Főjön a levèben, ès találjon magának egy Főbunkót. Ennyi.
6/9 anonim válasza:
Hát velem még ilyen soha nem volt. :O Nem is tudom hol élnek itt az emberek. Miféle félelmek vezérelte álomvilág, vagy irreális valóságban... Sőt, odáig megyek, hogyha valaki felé mosollyal közeledem, tuti nem lesz velem tahó, független bármit is szeretnék kérni/kérdezni/mondani neki. Szóval, hogy mit tennék, ha ilyen lenne.. Nem is tudom. Nyilván mélységesen ledöbbennék, valószínű ezt el is mondanám neki, nem kis lelkiismeret furdalást okozva azzal a néhány keresetlen mondatommal, majd egy pillanatig sem bánnám, hiszen milyen dolog már az ilyen.
7/9 A kérdező kommentje:
Ez velem megtörtént. Szó szerint ahogy a kérdésben leírtam.
2018. dec. 28. 19:41
8/9 Clay Morrow válasza:
Instant turn-off.
Nagyon kiábrándulnék szerintem belőle, a hirtelen képzett dühöm pedig szépen alaposán átalakítani a tetszésemet antipátiává.
9/9 anonim válasza:
Még nem viselkedtek velem gorombán, ha normálisan közeledtem, akkor normálisan fogadták és viszonozták vagy normálisan utasították el.
Ha ilyen lenne, hogy ok nélkül gorombán viselkednének velem, akkor kiábrándulnék, mert nem kellene goromba nő. De szerintem ez ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!