Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy holgy, ami meglepo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy holgy, ami meglepo szamomra, hiszen jo ideje nem tortent ilyen,42 vagyok. De tartva az elutasitastol nem merem megszolitani. Hogyan meritsek batorsagot ehhez?

Figyelt kérdés
illetve egyaltalan ha megszolitom,mit mondjak neki?Milyen tema erdekli a mai holgyeket?
2018. okt. 16. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
63%

Hol találkoztok?

Amúgy egy ilyen beszélgetés nem valamiről szól. Inkább játék.

2018. okt. 16. 23:32
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Az attól is függ, hogy milyen közegben találkoztál vele. Egyébként meg csak lazán, ne készülj témával, az erőltetettnek hat.
2018. okt. 16. 23:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindegy, milyen témával mész oda, úgyis az számít, hogy bejössz-e neki, nyitott-e az ismerkedésre, vagy sem. Ha szimpatikus vagy, akkor lehet az a sablonos mennyi az idő is, akkor is mosolyogva válaszol, és belemegy a beszélgetésbe.
2018. okt. 17. 08:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenkit más érdekel. Kérdés honnan ismered. Ha a társasházból, akkor azzal kapcsolatosan kérdezz valamit. Pl.nálatok is klóros a víz? Ha munkahely, akkor pl. láttad azt a szemetet? Megint kapott fizetésemelést. Erre a lány azt fogja mondani: ja, a cúvaannyát! Valamiről, ami összeköt benneteket, ahonnan ismered. Én leszoktam menni cigizni és inni a ház elé, köszönök az embereknek. Nézem a nőket, van is egy, aki odajött hozzám párszor. 20 perceket beszéltünk, hamarosan megnézem a macskáját, ő meg azt, hogy nálam milyen jó a fűtés a panelban. :-)
2018. okt. 17. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!