Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki tetszik férfi, afféle igazi alfa. Határozott, laza. Állatként oroszlán lenne (exem kutya). Én is tetszem neki fizikailag és bír is. Hogy szerezzem meg?
Pl hagyd abba az állatokkal való fajtalankodást.
32/f
Az ilyen férfiak a hasonló határozott, alfa nőket szeretik. Sok ilyen ismerősöm van, mindenkinek hasonló párja van. Én is ilyen vagyok, nem tudnám magam elképzelni félénk, visszahúzódó ember mellett.
De ahol már taktikázgatni kell meg szerepet kell játszani, hogy megszerezz valakit az régen rossz és semmi értelme. Ha nem kellesz neki úgy ahogy vagy akkor semmi esélyed.
Dobd szét neki a lábad első szóra! Ennyi a jótanács. Aztán ha már megszerezted, válassz egy napot a héten, amikor veled hentereg az oroszlán.
Heti hét napra csak akkor lehet megszerezni az alfahímet,amikor már nem áll fel neki magától, csak kb negyed órás cumitól. Addig minden hozzád hasonlót határozottan és lazán rúg félre, mint a rongyot, ha túltelik a naptára a hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!