Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Kérlek írjatok a saját szemszögetekből. Mi az, amivel egy lány/nő meg tud titeket fogni? Fizikailag bejön nektek, itt már rég nem ez a probléma. Nem komoly kapcsolat a cél, egyelőre csak közeledés, flört "kicsikarása".
Figyelt kérdés
2018. nov. 25. 16:19
1/8 anonim válasza:
Lehet nem én vagyok a megfelelő válaszoló,de ha tudod,hogy fizikailag bejössz neki,akkor mit kell még ezen ragozni?
2/8 anonim válasza:
Tanulmányozd a "finom nőkről" írt válaszokat egy kicsivel lejjebb. Sok okosság van oda írva, és egyúttal önvizsgálatot is tarthatsz, hogy az ott leírtakból benned mi van meg és min lehetne még fejleszteni.
3/8 anonim válasza:
Nem igazán tudom de például, ha gondoskodó és odafigyelő az mindenképpen előny.
4/8 anonim válasza:
Kedves, bájos, nem harsány, viszont figyelemfelkeltő a lelki eleganciájával, tudja, hogy ő a védelmezni való gyengébbik nem, felismeri, hogy milyen szituációban, alkalomkor hogyan illik viselkednie, jól kommunikál, tisztességes, becsületes, gyengéd, szenvedélyes, humoros. Ilyesmik.
6/8 anonim válasza:
Amivel megfog:
-Mélyen a szemembe néz
-Mosolyog
-Bókol nekem
-Integet
-Kedves velem
-Őszinte
-Megkínál valami finomsággal
-Bizalmasan beszél velem
-Érdeklődő,odafigyel arra amit mondok
Ami taszít:
-Ha nagyon nyomul
-Ha úgy beszél velem mint egy haverral
-Ha kineveti a terveim
-Ha kibeszél,kiröhög
-Csúnyán beszél
-Lekicsinylően beszél velem
7/8 anonim válasza:
Egy nő sose alacsonyodjon le egy férfi szintjére. Hamarosan beköszönt az új világrend, ahol a férfi csak mint háziállat fog létezni.
8/8 anonim válasza:
Amivel meg tud fogni:
Móka, amivel a saját hibáján tanulva tovább tud lépni, és nem ragad meg benne;
Sokminden dolog érdekli, utánanéz;
Az érzelmeit ki tudja fejezni, akár az örömét, akár a haragját;
Nem hagy annyiban dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!