Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok zavarban mindig egy olyan férfi közelében aki igazán nagyon tetszik? Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Nem vagyok már tinédzser pedig. Remeg a kezem, elpirulok, nem tudok válaszolni, lefagyok.2019. jan. 1. 18:26
1/12 anonim válasza:
Azért, mert igazán, nagyon tetszik. Annyit tudsz tenni, hogy nem mész a közelébe.
2/12 A kérdező kommentje:
Rosszul kezdődött az újév?:)
2019. jan. 1. 18:34
3/12 anonim válasza:
2. válaszom
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Még cukinak is gondolhatja.. Ha ő is ilyen, akkor szívás, nehéz lesz összejönni, viszont ha sikerül, akkor összeilletek majd.
4/12 A kérdező kommentje:
Ő egyáltalán nem ilyen félős típus. Részben ettől is olyan fenenagy a vonzalom.
Ritkán tudom befolyásolni a viselkedesemet, gondolataimat, de nem ez az általános (nagy bánatomra).
2019. jan. 1. 18:58
5/12 anonim válasza:
Legyél vele többet, akkor hozzászoksz a helyzethez és enyhül a zavar.
6/12 anonim válasza:
Lehet ő is írt már rólad ki kérdést!
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
7/12 anonim válasza:
Hát nekem sikerült elmúlasztanom, de nem tudom, hogy megéri-e. Mert ez egy izgatottság, félelem az ismeretlentől, miközben vágyakozol is rá. Nagyon izgalmas érzések ezek, és ha már nincsen, akkor egy nagyon jó dolgot vesztesz el.
8/12 anonim válasza:
Keresd a tarsaságát, majd elmúlik.
9/12 anonim válasza:
# 3
tök elgondolkodtató, és minőségi a kommented az itteni színvonalhoz képest, nem tudom miért 0%..
gondolom valami ocsmány nő aki frusztrált ezzel szórakozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!