Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sértődnek be a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődnek be a férfiak Tinderen, ha kiírom a bemutatkozásomba, hogy kösz, de nem azért vagyok ott, hogy ingyen ellássam egy prosti munkáját?

Figyelt kérdés

Van, aki konkrétan azért húzott jobbra, hogy jól beolvasson, hogy mi a fenét képzelek magamról, hülye vagyok, ez a tinder, itt nem keres senki komolyat, ez egy szexpartner kereső, azért, mert én frigid vagyok, nem kellene így minősítenem az egyéjszakást, stbstb...

1.) Miért fáj neki, ha mást keresek és miért húz jobbra így?

2.) Miért kell ezen megsértődni, van még ott egy tucat nő, akinél próbálkozhat. Vagy én is sértődjek be, mikor valaki random rám ír, hogy benne lennék - e “valami izgalmasban"? (elég szánalmas annak az élete, akinek ez kalandot jelent unalom helyett, de mindegy)

3. Amíg Google playen nem írják le egy az egyben, hogy szexpartnerkereső, addig nem lesz az, akkor sem, ha a fejük tetejére állnak.

Volt, aki kioktatott, hogy nincs életem és nem volt részem jó szexben (mintha egy idegen tudná, mi nekem a jó szex lol) és meg akart győzni arról, hogy csak dugjak vele.

Miért kell szánalmas gyökérnek lenni? :D

2019. jan. 14. 08:46
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
66%

Némi felháborodásodat megérteném, ha nem írtad volna ki ezt a szöveget. Most te ugyanezt tetted, amit azok akikre ennyire haragszol...

Minek? Ha leszarnád ezen srácok érettlen nyivákolását, és ha tudatosan tetted volna ki ezt a szöveget, milyen alapon csodálkozol, hogy néhány hülye megtalál.

Ha viszont érted a dolgot, okkal tetted ki a szöveget, és van már tapasztalatod hogy vannak hülyék is, minek foglalkozol velük egy noname kérdés-válasz oldalon...

Ennyire fáj a dolog? Vagy ennyire nem tudod kezelni ezt? Ha ilyen mimóza vagy, egy dolgot tehetsz, nem adsz támadási felületet. A mimózák nem mondják el politikai, vallási nézeteiket például, mert nem akarnak kritikát kapni, lehülyézést, stb. Most tanultál valamit, ne írj ki ilyen drámai módon ennyire karakán gondolatokat, mert ÓÓÓÓHATATLAN (életismeret) hogy kaphatsz erre ilyen válaszokat. Ez ugyanis felkérés egy táncra, nyilván aki épp Tinderezik baromira ráér, és ha még frusztrált is, gyönyörű felületet adsz arra, hogy belédköthessen és levezethesse a feszkót.

"Ha önmagadat megismered, másokat is a saját valóságukban tudsz látni."

Ez óriási tanítás, és nagyon igaz. Tehát ha megakarod érteni az emberek viselkedését, tarts önelemzést, mert általa törvényszerűségeket tanulhatsz az emberekről, és önmagadról. Így egy ilyen eset kapcsán nem kiborulsz, hanem számítasz a beszólásra és mosolyogsz ha bejött a légy a hálóba...

Ennyit ér a tudás... hatalom, akárcsak a pénz. Előbbit érdemes birtokolni, utóbbit nem hátrány.

2019. jan. 14. 13:24
 32/41 anonim ***** válasza:
60%
Igaz, az se komplett aki kötöszködik. De te is fogalmazhattál volna szebben, mondjuk úgy hogy "az alkalmi kapcsolatoknak nem vagyok híve" vagy ilyesmi.
2019. jan. 14. 13:51
 33/41 anonim ***** válasza:
91%
Aki ott ingyen lukat keres, az ne önérzeteskedjen :) írj vissza valami kedveset a beszolasokra, aztán mehetnek is a drága hölgyeményeikhez.
2019. jan. 14. 16:57
 34/41 anonim ***** válasza:
2%

"Nem azt kérdeztem, hogy miért nem találok társat vagy miért nem volt még soha kapcsolatom vagy miért nem tudok valakit hosszabb időre megtartani, mert ilyen gondom sosem volt a természetesnek mondható kisebb, áthidalható nehézségeket leszámítva."

Persze, azért vergődsz tinderen meg vered magad, hogy te milyen kemény maca vagy.

Felmész egy szexpartnerkeresőre aztán csodálkozol, hogy dugni akarnak. Jaaa, hogy egy barinőd ott találta meg a pasiját (aki mellett gondolom továbbra is tinderezget)?

Hja, swinger klubban is találkozhatsz olyannal, akivel kapcsolatot is el tudsz képzelni; de ha elmész egy swinger klubba és ilyen sz.ros szájjal ordítozol meg mocskolódsz, ha meg akarnak d.gni, akkor téged néznek hülyének. Joggal.

2019. jan. 14. 17:45
 35/41 A kérdező kommentje:

Attól, hogy betalál pár magadfajta suttyó, akiket nem értek, nem jelenti azt, hogy nincsenek jó randijaim vagy nem ismerkedek most is már egy ideje valakivel, akivel eddig minden jól megy. :) Attól, hogy a párkereséssel nincsenek akkora gondjaim, hogy gondnak érezzem és kérdéseket írkáljak róla, még zavarhatnak ezek a nevetséges b...szógépek, akik tényleg nem értem, mit éreznek, mikor teleszemetelik magukkal az üzeneteimet.

Ha ezt neked túl magas feldolgozni, sajnállak.

2019. jan. 14. 17:56
 36/41 anonim ***** válasza:
95%

Ugyan már kérdező, te itt nőként nem mondhatsz őszinte véleményt, nem lehetsz kemény és nem mondhatod ki a kendőzetlen igazságot, ez a kiváltság csak a hímneműeknek van fenntartva a gyakorin :-)

Ha bármi bajod van a bunkókkal, akkor TE vagy a frigid meg a prűd és az ostoba, véletlenül sem a pasik hibája semmi :-)

Olyan vicces, amikor pontosan úgy viselkednek egy kérdésnél, mint amivel a nőket vádolják (pardon, feminácikat)ebből is látszik, hogy milyen szinten vannak.

Tisztelet az értelmes kivételnek, de az szerintem nem itt tobzódik.

2019. jan. 14. 20:17
 37/41 anonim ***** válasza:
89%
Megjegyzem, csomóan vannak fent az itteni hímekből Tinderen meg Badoo-n. Priviben simán megírják. Meg küld magáról fotót, aztán pont azzal van fent valamelyiken. Lehet, épp ezek szólogatnak be :D
2019. jan. 14. 20:21
 38/41 anonim ***** válasza:
5%

"nem mondhatod ki a kendőzetlen igazságot"

Ja mert ha egy nőnek ömlik a sz.r a szájából az nem lehet más csak "kendőzetelen igazság" :D :D

Az ilyen alpári, beképzelt, mocskolódó libák hirdetik magukról h ők milyen "kemény őszinte" nők közben meg minden értelmes ember menekül előlük. Szexpartnerkeresőre jár aztán bizonygatja h neki tökkkkéletes a szexuális élete, utána kapkodnak a pasik... Na persze :D

2019. jan. 15. 11:05
 39/41 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is ez volt múltkor tinderen :D Írt egy helyes, értelmesnek tűnő fiú, hogy mit keresek. Megpróbáltam a kérdés élét elütni egy vicces válasszal, nem sikerült. Azt nem szeretem leírni, hogy komoly kapcsolatot keresek, ezt így, ebben a formában nem igaz, valójában olyan férfit keresek, aki alkalmas komoly kapcsolatra. Szóval azt írtam neki, hogy mit nem keresek: egyéjszakást, friends with benefits stb. Mi volt a válasza? Nemes egyszerűséggel leostobázott és prűdnek nevezett, amiért nem vágyom ilyen dolgokra, utána pedig unmatchelt.
2019. jan. 20. 14:37
 40/41 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó, azért némileg megnyugtato, hogy más nő is hasonlóan gondolkodik. Mert amiket ott írogatnak férfiak, hogy hány nőt rávesznek alkalmira, azt el se akarom hinni. És igen, próbálják magyarázni a bizonyítványt, hogy az ilyen meg olyan jó lesz nekem, mit rinyalok, ne legyek prűd, ez a 21. század stb. stb. Tipikus önző dumák
2019. jan. 20. 16:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!