Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sértődnek be a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődnek be a férfiak Tinderen, ha kiírom a bemutatkozásomba, hogy kösz, de nem azért vagyok ott, hogy ingyen ellássam egy prosti munkáját?

Figyelt kérdés

Van, aki konkrétan azért húzott jobbra, hogy jól beolvasson, hogy mi a fenét képzelek magamról, hülye vagyok, ez a tinder, itt nem keres senki komolyat, ez egy szexpartner kereső, azért, mert én frigid vagyok, nem kellene így minősítenem az egyéjszakást, stbstb...

1.) Miért fáj neki, ha mást keresek és miért húz jobbra így?

2.) Miért kell ezen megsértődni, van még ott egy tucat nő, akinél próbálkozhat. Vagy én is sértődjek be, mikor valaki random rám ír, hogy benne lennék - e “valami izgalmasban"? (elég szánalmas annak az élete, akinek ez kalandot jelent unalom helyett, de mindegy)

3. Amíg Google playen nem írják le egy az egyben, hogy szexpartnerkereső, addig nem lesz az, akkor sem, ha a fejük tetejére állnak.

Volt, aki kioktatott, hogy nincs életem és nem volt részem jó szexben (mintha egy idegen tudná, mi nekem a jó szex lol) és meg akart győzni arról, hogy csak dugjak vele.

Miért kell szánalmas gyökérnek lenni? :D

2019. jan. 14. 08:46
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
80%

végig sem olvasom ezt a sok hülyeséget amit leírtatok, bele-bele olvastam...

egy kérdés:

neked van időd az idiótákra? ha nincs akkor sem ott sem itt ne állj le velük és kész!

te tudod mit keresel, mit szeretnél elérni, akkor ezért tegyél és spórold meg magadnak a lyukas köröket!

aki besértődik így jár, te nem akarsz ingyen prosti lenni és ez nekik fáj, de attól még nem változik semmi

2019. jan. 14. 09:26
 12/41 anonim ***** válasza:
28%
"Mondj igazat és betörik a fejed."
2019. jan. 14. 09:42
 13/41 anonim ***** válasza:
92%
Két nagyon közeli barátnőm talált komoly kapcsolatot a Tinderen. Egyikük már házas, másikuk esküvőre készül. Helyedben én sem vállalnám az ingyen K szerepét, ez a mai "férfiak" álma. Mindent ingyen és azonnal! Még egy kávéra sem hívnak meg, nehogymár nekik fizetni kelljen :D Söpredék hegyek vannak a Tinderen és a világban egyaránt, tudom, hogy fárasztó de jól kell tudni szűrni Őket. Barátnőim sokat meséltek, pár hét után már komoly rutinjuk volt és nyilván a többség csak szexet akart, lefeküdni senkivel nem kötelező, nem mész bele olyan helyzetekbe és kész. A legjobb szűrő az idő, szerintem. Én csak sima társkeresőn voltam régebben de ott is ez működött a legjobban, aki csak dugni akar annak szinte semmi türelme nincs úgyhogy hamar kiesik a rostán.
2019. jan. 14. 09:48
 14/41 anonim ***** válasza:
94%
Ha nagyon felbőszít valaki a tapadásával mondd azt hogy van egy kisgyereked, azonnal olajra lépnek :D
2019. jan. 14. 09:55
 15/41 anonim ***** válasza:
0%
Az idiótákat húzod jobbra, ennyi.
2019. jan. 14. 09:59
 16/41 anonim ***** válasza:
0%
Miért kéne aszexuális, frigid nőkre pocsékolni a drága időnket? Mintha hűtővásárlásnál elémtolna az eladó egy hűtőt amit nem hűt. Már belegondolni is szörnyű!
2019. jan. 14. 10:12
 17/41 anonim ***** válasza:
82%
Túl sok energiát fordítasz a hülyékre, még ide is kiírsz kérdést (velük foglalkozva), ahelyett hogy magasról leszarnád és kizárólag az értelmesebbjére fordítanál időt...
2019. jan. 14. 10:13
 18/41 A kérdező kommentje:
16: Mi a fhaszt vársz attól a hűtőtől, amihez képtelen vagy biztosítani áramot? :D Nem a hűtő hibája, ha otthon nincs áram. A két szép szemedért hűtsön? Normális nő imád szexelni és jó is az ágyban, ha megadják a megfelelő keretet. De ha még annyi előnye sincs belőle, hogy közben ő is élvezze és legalább egy szánalmas orgazmust képes legyél elérni nála a nagy önzőségedben (ha nem lennél egy önző tetű, nem sürgetnéd a szexet mindenáron és nem csak azt keresnéd, pláne nem ez alapján minősítve valakit), ne félj, nagy élményben lenne részed. Amíg viszont csak úgy dugsz valakit, ahogy csöndes magányodban verni szoktad magadnak, hogy ott van vége, mikor neked is, ne csodálkozz, ha még az is csak fekszik tétlenül, akinek nincs annyi esze, hogy belássa, nem éri meg 10 idegen fszt kipróbálni, hogy a 11. talán eljuttasson oda, ahova az, akit ismersz, minden nap képes és még neadjisten szeret és nem szarja magát össze attól, hogy hűségesnek kell lennie. :))) Kis ideggyenge szarosok vagytok.
2019. jan. 14. 10:36
 19/41 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon sokan (koztuk nagyon sok pasi) kiirja, hogy hosszu tavut keres/ csak baratkozna stb. Azert tamadnak ennyire, mert felhaboritja oket, hogy egy no nem ugy viselkedik ahogy ok elvarjak, es nem fekszik egybol alajuk. Hagyd figyelmen kivul az ilyen gyokereket. A baratomat us tinderen ismertem meg,es mar jo ideje egyutt vagyunk. Aki azt irja, hogy ott csak szexpartnert talalsz, az valoszinuleg csak azt keres, vagy emberkent annyira nulla, hogy csak szexre kell a masik nemnek
2019. jan. 14. 10:43
 20/41 anonim ***** válasza:
16%

Erről van szó. Csodásan összefoglaltad a nők egyik tragédiáját.Egy idő után megunjuk, hogy a nagy semmiért ugrabugráljunk és kedveskedjünk.

2019. jan. 14. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!