Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sértődnek be a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődnek be a férfiak Tinderen, ha kiírom a bemutatkozásomba, hogy kösz, de nem azért vagyok ott, hogy ingyen ellássam egy prosti munkáját?

Figyelt kérdés

Van, aki konkrétan azért húzott jobbra, hogy jól beolvasson, hogy mi a fenét képzelek magamról, hülye vagyok, ez a tinder, itt nem keres senki komolyat, ez egy szexpartner kereső, azért, mert én frigid vagyok, nem kellene így minősítenem az egyéjszakást, stbstb...

1.) Miért fáj neki, ha mást keresek és miért húz jobbra így?

2.) Miért kell ezen megsértődni, van még ott egy tucat nő, akinél próbálkozhat. Vagy én is sértődjek be, mikor valaki random rám ír, hogy benne lennék - e “valami izgalmasban"? (elég szánalmas annak az élete, akinek ez kalandot jelent unalom helyett, de mindegy)

3. Amíg Google playen nem írják le egy az egyben, hogy szexpartnerkereső, addig nem lesz az, akkor sem, ha a fejük tetejére állnak.

Volt, aki kioktatott, hogy nincs életem és nem volt részem jó szexben (mintha egy idegen tudná, mi nekem a jó szex lol) és meg akart győzni arról, hogy csak dugjak vele.

Miért kell szánalmas gyökérnek lenni? :D

2019. jan. 14. 08:46
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Ne aggódj, 20-as, egymás ánuszára mindig számíthattok, mi meg majd elleszünk azokkal, akik a punci tulajdonosát is éazreveszik. Szerencsére még Tinderen is relatíve sok ilyen van. :)))
2019. jan. 14. 10:58
 22/41 anonim ***** válasza:
3%

kérdező most már baromira kíváncsi lennék szerinted milyen előnyös tulajdonságaid vannak

mert kezdenek kirajzolódni a hátrányosak

2019. jan. 14. 11:00
 23/41 A kérdező kommentje:

Mert nem nyalom a segged? Nincs szükségem promózni magam, főleg nem az emberek azon rétegének, akiket undormány söpredéknek tartok, ezért is beszélek róluk úgy, ahogy. Ha valaki nem a valamiért dolgozik csak "velem", hanem képes az embert keresni bennem és csak jól érezni magát velem, akkor tudok másmilyen is lenni. Egy olyan szituációban, ahol ostoba állatokkal kell vitatkoznom és ahol nekem ki kellene állítólag szolgálnom önző igényeket, mert az úgy van rendjén, nincs értelme kedvesnek lennem.

A számomra kedves, (nem valamiért) rendes emberekért bármit megteszek. Ki mennyit érdemel.

Hogy neked mi lenne érték bennem, az nem tartozik a kérdés alá. Én magamat értékes és jó embernek tartom, aki aki a kelleténél jobban fel tudja emelni a hangját, ha primitív suttyók akarják helyrerakni és megmondani, milyennek kellene lennie. Eddig nem volt belőle hátrányom. Nem nagyobb, mint a seggnyaló, finomkodó kis virágszálaknak, akikkel fel lehet törölni a padlót és lehet irányítani ízlés szerint.

2019. jan. 14. 11:08
 24/41 anonim ***** válasza:
9%

#23:

az én seggemet nem kell nyalnod, én sem gondolom úgy, hogy bele kellene menned szexkapcsolatba, ha nem akarsz

engem csak az érdekelt miért pazarlod az idődet ezekre a veszekedésekre

fura, én tök normálisan kérdeztem tőled és mégsem kaptam választ

akkor most vagy trollkodsz, vagy valótlant állítasz

vagy az idiótákra van időd, de arra hogy egy (szerintem) normális kérdésre választ adj arra nincs?

hát rendben, akkor legyen így, legyél értékes, maradj is az!

2019. jan. 14. 11:18
 25/41 A kérdező kommentje:

Semmi értelme itt ilyet kérdezned. :D Nem azt kérdeztem, hogy miért nem találok társat vagy miért nem volt még soha kapcsolatom vagy miért nem tudok valakit hosszabb időre megtartani, mert ilyen gondom sosem volt a természetesnek mondható kisebb, áthidalható nehézségeket leszámítva.

Semmi köze a kérdésnek a jó tulajdonságaim mibenlétéhez, sem a személyemhez és neked sem ahhoz, hogy mit tudok felmutatni, mint érték. :) ennyire egyszerű.

Kíváncsiskodhatsz, de nem érdekem, hogy itt bárkinek bármit bizonygassak magamról, ugyanis semmi köze a kérdéshez.

2019. jan. 14. 11:29
 26/41 anonim ***** válasza:
9%

#25:

akkor a korábbi kérdésemre kérnék választ, engem az érdekel igazán

neked van időd az idiótákra? és ha igen, akkor mi hasznos származik ebből?

2019. jan. 14. 11:31
 27/41 anonim ***** válasza:
19%

Azt csinalod rosszul, hogy a teljesen ertheto igenyedet tamado stilusban fogalmazod meg, erre meg harapnak a bunkok. Egy szelid es komoly fiatalember meg balra huz teged, mert hiaba akar o is komolyat, de a posztod mergelodos es kioktato, tamado. Senkinek nem kell ez a paprikajancsi stilus. Egy rendes srac se fog rad irni, hogy szia, tetszett ahogy beszoltal a sok gyokernek. Aki meg kotekedo tipus az meg orul, hogy lehet egy jot vitatkozni.

Fogalmazd meg kedvesebben a vagyaidat es akkor elkerulnek a veszekedni vagyok.

2019. jan. 14. 11:47
 28/41 A kérdező kommentje:

27: mikor azt írtam ki, hogy nem egyéjszakásért vagyok itt, akkor is ki lettem oktatva ilyen "kicsilány, rosszul gondolod" lekezelő stílusban. Egyébként a normálisakat annyira nem befolyásolta eddig, csak nem értem, miért nem lehet elmenni egy ilyen kijelentés mellett, miért kell még abba energiát fektetni, hogy helyrerakjanak.

Az meg, mire van időm, megint az én dolgom. Most épp erre van. Ehhez sincs senkinek semmi köze, hogy kivel és miért "állok le veszekedni" névtelenül.

Komolyan úgy viselkedtek, mint ahogy már anyám sem nagyon mer beleszólni a dolgaimba. Nektek nincs jobb dolgotok annál, hogy megmondjátok, mivel foglalkozzak és mivel ne? :D

2019. jan. 14. 12:22
 29/41 anonim ***** válasza:
20%

#28:

de igen van jobb dolgunk, szia :D

2019. jan. 14. 12:24
 30/41 anonim ***** válasza:
12%
Azért csak kirajzolódik. Ez egy öntelt hárpia aki még a tinderen se kell a kutyának se. Értéktelen.
2019. jan. 14. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!