Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalatok, mennyire népszerűek a lányok körében az ingyen budapesti lakhatást kínáló hirdetések?
Az, hogy sok ilyet látsz, nem jelent semmit. Néhány elkeseredett szánalmas hímnemű egyed próbálkozása.
Én is rengeteg ilyet látok melóhely környékén, meg a lakásunk környékén, meg úgy több csomóponton errefelé. De hiába mások a szövegek, már ránézésre felismerherő a plakátok stílusából, hogy ugyanaz csinálja.
Szerintem ez elég szánalmas.
Bocs előző, de aki nem tud fenntartani egy lakást és opció neki a prosti lét, az akkor is sajátot vesz ki és fogad pár vendéget. Nem pedig a tulajdonosnak szolgáltatja ki magát 0-24.
20 ezret elérhet egy oraert, és a maga ura.
Egy prostituáltnak nyilván fizetni kell a lakhatását is meg még sok mindent. De nyilván minél nagyobb elvárásai vannak a hölgynek, annál több szexmunkát kell űznie érte.
Szerintem az sokkal viccesebb, amikor piaci árakon, azaz méregdrágán keresnek KIZÁRÓLAG csinos, fiatal diáklányt, magyarul valami csóró kivesz egy 2 szobás albérletet és akar szerezni maga mellé egy ingyen luxus prostit, aki még fizet is neki :D Ilyenkor álmodik a nyomor
Félreértettétek. Nem prostituáltakról van szó, csak átlag nőkről, akiknek nem férfi a férfi lakhatás nélkül és elvárják, hogy ingyen lakhassanak, azaz úgy, hogy a férfi fizet mindent, ők pedig csak úgy laknak mellette. Ha szimpatikus (és csak ha szimpatikus). És egy párkapcsolathoz értelemszerűen hozzá tartozik a szex.
[szarkazmus on]De tudom, itt a gyakorin csak olyan nők vannak, akiknek nem számít egyáltalán a férfi anyagi helyzete, lakhatási státusza. Csak ezek mind hímnemű trollok, akik rettegnek felvállalni magukat.[szarkazmus off]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!