Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Miért nem karoljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért nem karoljátok fel az önsajnáló férfiakat?

Figyelt kérdés

Állandóan azzal jönnek itt is és az életben is, hogy az önsajnáló férfi a legvisszataszítóbb a nők számára és ezért nincs senkink nem azért, amiket felhozunk indoknak.

Arra még nem gondolt senki, hogy ez nem egy ok, hanem már az okozata a sikertelenségnek?

És ne jöjjön senki az evolúcióval, 2019 van. Ráadásul attól, hogy valaki egyvalamiben (amiben sorozatos kudarcai vannak és nulla sikere) feladja és önsajnáló lesz lehet az élet más területein sikeres és motivált.

Állítólag egy csomó nő panaszkodik, hogy nem talál párt (akármilyet találna, de olyat amilyet ő szeretne).

Akkor miért nem tudják megbecsülni ezeket a férfiakat, akiknek csak egy kis pozitív tapasztalat kéne és utána visszajönne az életkedvük?

Ezek szerint tényleg igaz, hogy vagy ez is csak egy ostoba polkorrekt duma, amivel vissza lehet utasítani valakit, vagy valójában ezeknek a nőknek sem olyan rossz és ők is csak sajnáltatják magukat - milyen ironikus - amikor megint dobja őket egy olyan, akinek csak szexre kellett de a nő többet akart tőle.

2019. jan. 12. 17:45
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
36%
Elárulom, a nagyrészetek nektek sem "100-as". Ne hidd, hogy a kelendőségetek érdem. Azért vagytok kelendőek, mert a férfiaknak kell a punci, és kész. Ha feltalálnák a tökéletesen élethű szexbabákat, akkor sok pasi rátok se nézne többet, mert rohadt sok a sekélyes, idióta rinyagép a nők között.
2019. jan. 17. 16:22
 32/37 anonim ***** válasza:

#27-es vagyok ismét - elnézést kérek a félreértésért - pontosítanék a visszajelzések alapján.

Szép lenne, ha mindenki úgy születne, hogy kell a másik nemnek, úgy általánosan, de pár dolgot még az elején tisztázzunk:

1.) Igazán vonzónak kevés EMBER születik. Ritka adottság az - még a nők körében is - hogy valaki 10/10-9 legyen bárki számára, ráadásul múlandó

2.) Egy párkapcsolat összehozása nem érdem és nem kiváltság: logikusan csak a 10/1-es személyeknek kéne nehézségbe (nem áthidalhatatlan akadályba) ütközniük - de a JÓ minőség kialakítása már az, és teperni kell érte

3.) A szex sem kiváltság a tinder óta ha meg valaki nem extrovertált akkor mehet pr×stituáltakhoz. Már a nők is mehetnek pr×stizni, szóval nem kérem senkitől a "de milyen nehéz szexre találni valakit" jellegű reakciót

4.) Bárki vágyhat bárkire, sőt! Kötelességünk, hogy a vágyainknak megfelelő partnert válasszunk, mert ha a "ló nincs jó a szamár is" elven viselkedünk akkor magunkkal is kib×sz×nk és megsértjük a másik felet is. Ez persze nem jelenti azt, hogy alanyi jogon jár is az ideálunk - de szerintem önfejlesztéssel megkaphatjuk.

5.) A magány az egy szar dolog: megviseli az embert fizikailag és lélektanilag is - egyetlen előnye az önmagunk megismerése és fejlesztése. Ezt kár veszni hagyni. (Hozzáteszem, nem tartom pozitívnak a jelenlegi szociális váságot.)

6.) Sajnos nem garantált, hogy a párkapcsolat/szexhez jutás hosszútávon javít az életminőségen.(nem rövidíthetek linket, szóval bővebb infóért dobjatok privátot)

Kedves #30-as & #31-es, köszi, hogy reagáltatok mert pár dolgot kiemelnék (csak szépen sorjában):

- kicsit félre lett értve a "démonos" rész

Nem csak tisztelni vagy megvetni lehet valakit: viszonyulhatunk egy személyhez semlegesen is. Ugyanakkor mindenki tiszteletet érdemel aki élete sprán küzd azért, hogy önmaga legjobb verziója lehessen - ez független a múltjától és a környezeti tényezőitől, mert mindenki erőfeszítéseit ÖNMAGÁHOZ képest érdemes mérni, és szerintem az erőfeszítéseinek függvènye a tisztelet aránya. (Az, hogy a társadalom a tökéletes látszatot fényezi, az kicsit más téma, és az én véleményemmel ellentétes.)

Tehát nem, szerintem aki egészséges környezetbe született (sajnos a világ kissebb része), de egy büdös p×raszt, meg aki nagyon traumatizált és jó neki ülni a sz×rb×n az nem érdemel tiszteletet. Viszont MEGVETÉST SEM (feltétlenül*)! Sajnálom ha ezzel megbántok valakit: nem fogadom el, hogy valaki tudatában van a hibáinak és nem kér segítséget, nem is változtat, de kitüntetett figyelmet és megbecsülést szeretne? Meg a lónak a f×sz×t.... Ja és (bár még mindig név nélkül vagyok úgyhogy szart sem ér) itt megragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem egy kedves barátomnak azt, hogy érdekei és tapasztalati ellenére (mivel jobb helyre született) segített kikecmeregni az önsajnálatból és új életszemléletet adott. Hála neki (is), most reggelente nem akarom kinyírni magam. Nem voltak "démonai", úgyhogy magára vállalt párat az enyémek közül, és ha ez bárki szerint ez érdemtelen mert "neki könnyű" - azt csak sajnálni tudom.

- bővebben a "Sarka Kata jelenségről"

A hasonlatod annyira találó volt, hogy azt el se hiszed, nagyon örültem neki! Mivel igazad van, csak rosszra következtettél:

"Sarka Kata egy igazi pszichopata p*csa, isten tudja, neki aztán vannak belső démonai, mégse kell megerőltetnie magát, hogy pasihoz jusson. "

Az egy dolog, hogy ezeket megdugják az urak: jól néznek ki, miért ne? (lásd: 10/10-es alkalmi) De ezeket elveszik FELESÉGÜL, majd GYEREKET CSINÁLNAK NEKI!?!? Pont az ilyenekkel nem kéne hosszútávú kapcsolatba lépni, pontosan azért, hogy magábaszálljon - vagy legalább ne törjön össze egy rendes fickót.

- 10/10-es alkalmi

Szerintem mind a két nem idióta, ha egy 10-es valaki felajánlja a szexet és meg sem fontolják, hogy éljenek vele. Nőknél más a dolog társadalmi megítèlése, a férfiaknak meg ez ritkán adatik meg: de!

Láttam én már arra példát hogy egy jó csaj (szerintem 8-as) próbálkozott egy "5-ös" kollégámnál, és a srác elutasította mert "nem elég jó hozzá". Most pszichopatázzatok le megint, én akkor sem értem miért nem dugtak.

- "bezzeg a nők"

Én ezt írtam: "Az itt felsoroltak nem férfi sajátosságok, nőknél ugyanúgy ki lehet fogni". Azt hittem egyértelmű a kontextuson belül, de én úgy értettem, hogy önsajnáló semmit tevő "lúzer" nők is vannnak, és szerintem nekik sem jár alanyi jogon a "pozitív megerősítés". Erősen megkérdőjelezem, hogy bármelyik nem alapjáraton "szépségsoviniszta" volna, de azt látom, hogy mindkét nem összejön valakivel, majd belátja, hogy nem jó a kapcsolat, úgyhogy keres valaki mást, akivel ugyanolyan szar. Aki meg régóta nem talál senkit, ott ritkán van kiemelve mit csinált eddig magával, de gyakran elvárja, hogy alanyi jogon legyen egy NÁLA MINDENBEN JOBB partnere.

Az "összejöjjek egy csúnya/kövér/alacsony/átlagos lánnyal mert csúnya/alacsony/csóró vagyok/ kicsi a p×niszem? - mert én mindig szép lányra vágytam..." női megfelelője a "kihaltak-hol vannak a rendes pasik/én már senkinek sem kellek/megcsal-nem szeret a párom/csak a csúnya - bunkó fiúk próbálkoznak be/a férfiak csak szexet akarnak? - pedig én aztán mindent megtettem, de nem sikerültek az előző kapcsolataim/ a férfiak nem figyelnek fel rám".

- "a férfiaknak kell a p×nci"

Értem én, teljesen - de ne adjátok már a béka feneke alá az önazonosságotokat egy gyenge jellemű r×b×ncért! Nem kell senkinek "TökéletesTeri/Tibi" után koslatni, de legalább olyan személyt kéne keresni, aki egy minimális öntudatossággal és értékrenddel bír: és tesz a hibái ellen. Egy csúnya válásnál/bántalmazó kapcsolatnál még az egyedüllét és a szexbabázás is jobb - nőknek és fèrfiaknak is (hiába félnek tőle a pszichológusok: arra jó, hogy a 2 fél ne bántsa egymást).

Ne offoljuk tovább a kérdést, de ha szeretnétek ehhez valamit hozzátenni, akkor az uraktól várom a "nőknél van a p^na, nekik könnyebb"; "az összes normális nő már rég férjhez ment"; "velem nem akar összejönni senki"; "a nők elvárásainak lehetetlen megfelelni" a hölgyektől meg a "férfiak megbízhatatlan szexéhes állatok";"engem mindig mindenki csak kihasznál"; "nincsenek normális pasik" ; "nem szeretem a pàromat, de inkább vele maradok a magyány helyett/gyerek miatt" jellegű privátokat. Nehogy magatokban keressétek a hibát, mert a végén még kikecmeregnétek a sz×rból, meg nem tudnátok a kocsmákban olyan jóízűen szidni a másikat az "elhagyott, megcsalt, nem szeret, már nem az igazi, r×h×dék/k×rva az összes" kifejezések kíséretében. (Akinek inge...)

Megjegyzés:

* = személy szerint megvetem azokat akik jóval alulteljesítik a tőlük elvárt szintet. Pl.: kiutálták őket egy közösségből és gyilkolnak ; vagy k×csögök mindenkivel, mert jobb helyre születtek/"jobb a génkészletük" másoknál. De nem azokra gondolok akik próbálkoznak és egyszer hibáznak (pl.: csaló nap a diétában, 1 sör legurítása,kezelés ellenére depresszió miatti ágynakdőlés stb.) - kénytelen voltam tisztázni, nehogy ne legyen esetek közötti különbségtétel

Na ON:

A fent leírtakra hivatkozva szerintem senkinek sincs szüksége mások szánalmára, a legjob segítséget meg az önismeret, egy szakember, az elszántság és a következetesség adhatja.

2019. jan. 19. 08:05
 33/37 anonim ***** válasza:
#32-es vagyok, és ismét bocsi a helyesírási hibák miatt... nem hiszem el, hogy nem tudok írni. Ha valami nem érthető, akkor privátban jelezzétek mert többet nem fogom OFFolni a kérdést (kivéve ha a kérdező kéri ki a részletes véleményemet).
2019. jan. 19. 08:49
 34/37 anonim ***** válasza:
6%

Látszik, hogy nő vagy, olyanok a válaszaid, mintha egy könyvből olvasnád fel. Olyan dolgokat mondasz, amik elméletben jól hangzanak, csak ettől még a gyakorlat más.

"1.) Igazán vonzónak kevés EMBER születik. Ritka adottság az - még a nők körében is - hogy valaki 10/10-9 legyen bárki számára, ráadásul múlandó"

Jól hangzó közhely, de ettől függetlenül a nők átlagostól felfele tarolnak a "piacon", a férfiak meg tepernek, és néha összejön nekik, néha nem, de általában nem. Úgy általában a nő vonzósága nem számít annyira, ha nem kifejezetten csúnya vagy furcsa, mert a nő úgy általában véve vonzó a férfiak számára. Alapvetően rossz gondolkodási séma az, hogy úgy teszünk, mintha a nemi határ nem határozna meg rengeteg nagyon mély különbséget, és a korrektség nevében "emberekről" beszélünk. Mert teljesen más vonatkozik ebben a kérdésben egy férfira, mint egy nőre.

Pl. eleve egy férfi természetileg sem ér annyit, mint egy nő. Ezt nem én állítom, ezt a természet állítja. Egy férfi akárhány nőt meg tud termékenyíteni rövid idő alatt, ergo belőle kevesebb kell, mint a nőből, akinek egy teherbeesés sokéves program. Naná, hogy a petesejt, amiből véges számú van, értékesebb portéka, mint az 1500/mp sebességgel előálló hímivarsejt. A nő a fontosabb, őt védi a társadalom, róluk szól a világ, ők kellenek a férfiaknak, nem fordítva. Lényegében ebből adódik minden, amiről itt beszélünk. És ezért nincs értelme relativizálni, hogy "a férfiak és a nők is csak emberek, beszéljünk róluk így", mert bár mindketten emberek, teljesen más lapokkal indulnak és mások a nehézségeik. A társkeresésben a nők legalábbis busás előnyt élveznek.

2.)

Jó, ezt is tudjuk, de a párkapcsolat előfeltétele a megismerkedés, és itt visszatértünk az egyes ponthoz. Tele van a világ jó kapcsolatra érdemes férfiakkal, akik csak azért nem jutnak nőhöz, mert nem sajátították el annak a pávatáncnak a fortélyait, ami annyira fontos a ti ösztöneiteknek, és nem adtok nekik zöld utat.

3. Jaj, mekkora baromságot írsz, látszik, hogy fingod nincs arról, hogy nem nőként hogyan működik a világ. Hallod, próbálj már férfiként egyszer tinderezni, komolyan! Nem viccelek, tölts fel egy profilképet egy átlagos (tényleg átlago, nem Bradd Pitt-szerű) férfival, aztán lessél, hogy mennyi szexpartnered lesz. Istenem, nők, azt hiszitek, hogy ez nekünk is csak úgy megy, mint nektek, mi? Másfél év alatt KÉT szexpartnerem lett tinderről, úgy, hogy mindkettő a szerencsén múlott. A legostobább csúsztatás itt mérleget vonni férfiak meg nők között, mert pont ebben tér el radikálisan a két nem a férfioldali túlkereslet miatt. Nő tényleg bármikor kaphat szexet, ha ez a vágya. Férfinak, ha fontos, akkor prosti. A tinder a legrosszabb kb. erre, férfiként ott lehetetlen csajozni. Csak elveszi az önbecsülésedet, millió statisztika szól erről. Ha nem szuperlájkolsz, akkor egy darab nővel nem rak össze egy idő után. Neked ezt baromi nehéz elképzelni, miután nőként azt tapasztalod, hogy hopp, egy héten belül van ötven match, tudom.

4. Aha, csak férfiként ez nem így működik, mert a ló nemet mond, a szamár nemet mond, és a végén örülsz, ha a bodrikutya igent mond. Jóreggelt!

"Ez persze nem jelenti azt, hogy alanyi jogon jár is az ideálunk - de szerintem önfejlesztéssel megkaphatjuk."

A kulcs ott van, hogy "szerinted".

6. Szar párkapcsolat biztos nem, de a jó kapcsolat jó szexszel klasszisokkal javítja.

"Az egy dolog, hogy ezeket megdugják az urak: jól néznek ki, miért ne? (lásd: 10/10-es alkalmi) De ezeket elveszik FELESÉGÜL, majd GYEREKET CSINÁLNAK NEKI!?!?"

Ezek a kirívó esetek nektek mindig feltűnnek. Az miért nem tűnik fel, hogy szarrá frusztráljátok normális férfiak tömegeit (pl. tinderen), mert ők nektek nem elég jók? Azért működünk így, mert sose kapjuk meg azt, akire vágyunk, hanem rákényszerülünk az opportunista nőre, attól legalább megkapjuk a szexet.

"Láttam én már arra példát hogy egy jó csaj (szerintem 8-as) próbálkozott egy "5-ös" kollégámnál, és a srác elutasította mert "nem elég jó hozzá". Most pszichopatázzatok le megint, én akkor sem értem miért nem dugtak."

Egyrészt, óvatos vagyok azzal, hogy a nők hogyan ítélik meg az "átlagot", mert az a tapasztalatom, hogy ti csak fekete-fehérben tudtok gondolkozni. Aki nektek átlag alatti, az 1-es, aki átlag feletti, az 10-es, így működtetitek a párválasztást. Ezért az a gyanúm, hogy az az 5-ös fickó 9-es körül lehetett.

A másik meg, hogyha mégsincs így, akkor is lehet, hogy csávókámnak olyan alacsony volt az önbecsülése, hogy valami turpisságot sejtett a háttérben. Bevallom neked, ha hozzám egy feltűnően jó csaj jönne oda felajánlani magát, akkor ott én is nagyon gyanakodni kezdenék. Nincs ingyen sajt, csak az egérfogóban.

"Értem én, teljesen - de ne adjátok már a béka feneke alá az önazonosságotokat egy gyenge jellemű r×b×ncért! Nem kell senkinek "TökéletesTeri/Tibi" után koslatni, de legalább olyan személyt kéne keresni, aki egy minimális öntudatossággal és értékrenddel bír: és tesz a hibái ellen. "

Ez megint csodaszép, és én is így képzeltem még általános iskolában. A valóság meg az, hogy ez egy olyan játszma, ahol az erő számít és a tenyérbemászó chad-ek nyernek (amolyan idegesítően magabiztos, hiperszociális dumagép, akik le szokták fölözni a jó csajokat), és nekem már azért rohadt keményen kell tepernem, hogy egyáltalán észrevegyenek, nem hogy még utána én válogassak jellem, meg mit tudom én, mi alapján. Tipikusan női gondolkodásmód, azt hiszed, nekünk is olyan, mint nektek, hogy hát vannak jelentkezők, aztán, ha éppen nincs jól, akkor várni kell, majd jön másik, nem kell görcsölni. Csak ez nálunk nem így megy, mert aki férfiként nem teper folyamatosan, az évekre visszaveti magát, mert a többi férfi benn van a játéktéren, folyamatosan keresi a legjobb csajokat (ami alatt nem Sarka Katát értem, hanem azokat, akik szépek ÉS okosak ÉS lehet velük évekre tervezni, ezek az igazán népszerűek), és igyekszik megszerezni őket magának. És ha nem kapsz észbe időben, akkor felébredsz 30 körül bilibe lógó kézzel, és azt látod, hogy a jó csajok mind foglaltak, fészket raktak a párjukkal, és már egyszerűen nincs kiből válogatni, aki maradt, azzal valami baj van, vagy túl magasak az igényei, vagy már gyerek van, vagy mit tudom én. Ez az egész egy hatalmi játék, egy versengés a nőkért, és nőként ti ezt nem látjátok, mert a ti megélésetek az, hogy várni kell, és öt perc után jön a másik jelentkező, mint a következő busz. Pont ezért nem értitek egyébként, mert nem vagytok benne a játékban.

2019. jan. 19. 10:46
 35/37 anonim ***** válasza:
58%
Epic amikor a síró pasasok írják a kilóméteres bullhitet, amikor meg ott egy normális nő, vágják a pofákat, oltogatják, lenézik.
2019. jan. 19. 13:11
 36/37 anonim ***** válasza:
0%
Ennél már csak tudod mi epicebb? Amikor a síró nők teszik fel a "hol vannak a rendes pasik, de komolyan?!!"- kérdéseket, meg nyavajognak, hogy mennyi ideje nem szexeltek, miközben mindegyiknek van 5 pasi, akit barátzónába tett, mert nem elég izgi neki.
2019. jan. 19. 14:29
 37/37 anonim ***** válasza:
23: Ezzel nincs is baj. Inkább azt nem értem, hogy ha van egy férfi akivel nagyon jó barátok vagytok, napi kapcsolatban évekig stb, de egyszerűen nem működik a "kémia" (utálom ezt a kifejezést, lényeg, hogy valamiért nem vonz, hogy a barátnője légy de nagyon jó ember, jó hapsi), és vannak a barátnőid akiket elvileg szintén kedvelsz és megbízol bennük. Akkor miért nem próbálod a szerencsétlen haversrácot összehozni valamelyik barátnővel? Nekem rengeteget mondták már "majd bemutatlak a barátnőimnek" és hasonlók, érdekes módon ez nem történt meg. Csak nézték, hogy a jóbarát csávó évekig van egyedül......
2019. márc. 12. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!