Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egy nő képes teljesen alávetni magát érzelmileg egy - természetesen - alfa pasinak és gyötrődni vele? De más normális férfiakat meg azonnal pattint? Miért jó nekik a szenvedés?
És neked miért jó, hogy folyton ilyen h..lyeségeket írsz ki kérdésként?
Jelenleg most kapcsolatban vagy? Hány nővel volt már dolgod? Honnan szeded a h..lyeségeidhez az információkat? Remélem nem innen!
"Alfa pasi" = Bármilyen normális pasi akinek van barátnője
"Normális férfi" = Magát gondolja normálisnak, de egyébként bármilyen értelmes ember számára teljesen egyértelmű defektekkel és komplexusokkal rendelkezik.
#4: [link]
Nesze neked egy alfahím. Cigány Lajos! Évekig dugott egy 70 éves öregasszonyt. Hát jöjj vele össze, te "alfahím-rajongó".
A másik kérdésben elmagyaráztam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
14. válaszomat olvasd el és megérted a dolgok működését.
De előre szólok: Át fogja írni a világról alkotott eddigi elképzeléseidet, és minden értéket átértékel. Úgyhogy csak akkor olvasd végig ha nem félsz, hogy fenekestül fogja majd fölforgatni a világképedet!
Hát ne haragudj de kicsit sem változtatta meg a világképemet, viszont jót röhögtem. :D
Igazából az egész megdöntéséhez semmi más nem kell, csak normális emberek között élni. Az általad leírt jelenségek egyikét sem ismerem hírből sem. Az a baj, hogy az általad említett "bunkó, asszonyverő alfahím" nagyjából a férfi társadalom 5%-át teszi ki. Mellettük biztos tök jól elvannak a 0 személyiséggel, 0 önállósággal rendelkező alacsony intelligenciájú nők. Azok a pasik, akik magukat jajj de aranyos, kedves, rendes pasiként írják le az esetek rohadt nagy többségében kicsit sem kedvesek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Nagyjából ugyan ebbe a kategóriába tartoznak. Mellettük természetesen szintén nem marad meg értelmes nő. Ők azok, akik valóban bunkó, nőket lenéző barmok. És nyilván vannak még egyéb defektes kategóriák is, azok a férfiak mondjuk akiknek szintén 0 személyiségük vagy értékük van.
De hála az égnek nem csak ez a két kategória létezik. Eközött a pár szélsőség között szerencsére létezik még több millió férfi, akik valóban normálisak és értékesek. Ezéltal pedig semmilyen komoly gondjuk nincs a társkeresésben. Én személy szerint nem is ismerek olyan férfit, aki rendes, értékes, tisztelettudó és társkeresési gondjai lennének. Aki normális emberekkel veszi magát körbe és maga is normálisan gondolkozik annak ezek az idióta téziseid szimplán csak nevetségesek.
Akkor te még nem találkoztál a valóság igazi arcával. Neked még nen mutatta meg a társadalom a valódi oldalát. Addig örülj, ameddig így vagy.
Ami engen illet én mindig szeretek a dolgok mögé nézni.
Itt nem feltétlenül „bunkó asszonyverő” hímekre kell egyből gondolni. Ma a bunkósbottal társát agyonverő ősembert mondjuk „sikeres üzletember” vagy „eredményes vállalkozónak” nevezik. Mert a játékszbályok ugyanazok, csak a körülmények változtak meg és velük együtt az eszközök is kifinomultabbak lettek.
Én pedig az ismerettségi körömből Dunát tudnák fakasztani az értelmes jószándékú fiúkból, akiknek sosem volt sikere párkapcsolat terén.
Sajnos ilyen világot élünk.
"Sikeres" (ki mit gondol annak) üzletasszonyként megint csak nevetek ezen. Mi a franc köze van a párkapcsolathoz? Imádom a páromat, tök jól elvagyunk 6 éve szerelemben. Ő szintén már egy jó ideje saját céget vezet. De ennek semmi köze ahhoz, hogy hogyan bánunk egymással. Egy agresszív szó nem hangzik el közöttünk, nem próbáljuk egymást elnyomni. Mivel főleg ilyen körökben mozgok ezért egész jól belelátok. Sajnos ezek a "sikeres emberek rossz emberek" baromság egyszerű féltékenység.
Amit pedig szerintem szintén nem értesz az az, hogy az általad értékesnek ítélt férfiak közel sem biztos, hogy alkalmasak párkapcsolatra. Ki a francot érdekel, hogy folyamatosan adakozik a szegényeknek, ha egy érzelmi nyomorék? Ha nincs érzelmi intelligenciája, valamilyen lelki sérülése van, nem elég érett hosszótávú tervezéshez akkor egyszerűen alkalmatlan párkapcsolatra.
Képzeljük ezt el játékként. Hiába vannak valakinek a barátkozáshoz jó skilljei, a párkapcsolathoz kellenek egyéb skillek is. Attól, hogy emberileg vagy barátilag valaki jó embernek tűnik közel sem biztos, hogy egy potenciális partner szemszögéből is az. Én olyan pasit ismerek, akit jajj de szeret az összes haverja mert milyen jó srác. De egyszerűen kifordul magából ha nőkről van szó. Teljesen alkalmatlan. Meg persze ott van a nagyon édes, tényleg kedves pasi.. hiába az, ha észre sem veszed mert az egész testbeszéde azt sugallja, hogy "nem vagyok itt, menj innen". Vagy a rendes srác, aki 27 éves de egy szendvicset nem tud magának megcsinálni, nem hogy felsöpörni. Szóval lényeg a lényeg, a távoli ismerőseid vagy haverjaid hibáit nem látod. Fogalmad sincs, hogy mennyi olyan defektje van amitől messzire kerülik a nők. Én akárhányszor teljesen sikertelen férfival találkozom mindig tök egyértelmű, hogy mik a hibái. Ezeken pedig nem segít a szörnyű undorító stílusa sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!