Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők (nagy átlagban), miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők (nagy átlagban), miért szeretik az "alkoholban tartósított" férfiakat?

Figyelt kérdés

Most nem az ilyen "már haldoklik a piálástól" szintet értve, hanem az olyanokat akiknél bevásárláskor kötelező tétel a rekesz/tálca sör, rosszabb esetben töménnyel kísérve. (Ami nem is tart ki sokáig)

És az ilyeneknek legtöbb esetben van feleségük vagy szerelmük. Miért? Más káros szenvedélybetegségeket masszívan elítélnek, sokakat tesznek félre pl. cigi, könnyűdrog, evéskényszer, munkamánia miatt. Miért ilyen elfogadott a "söriböri" imádat? Vagy ez "férfias"? Erősen kétlem.

És nemcsak a prosztó rétegre igaz, hanem szinte mindegyikre, életkortól is függetlenül - egyedül az alkohol típusa más (pl. kékruhás munkáséknál ilyen lóvizelet LOWenbrau, Lóbányai hínáros, Aranybalfácán meg dehelder, míg "jobb keresetűek" közt 5-10 ezres whiskey meg ilyesmik)

/Egyedül a petpalackos bor szintje az ahol már nincs senkijük/

...de mégis miért? Miért számít ez menőnek, de legalábbis "jónak", mert "úgyis mindenki iszik" aki meg nem az szinte kívülálló? /Még mielőtt - én is szoktam inni, igaz nem heti rendszerességgel, hanem tényleg évi pár alkalommal és akkor sem összeesős-hányós-"bocskortnemhordazénbabám" kornyikálós szinten /általában rumot vagy likőrt/)

#undor #talponálló #gusztustalan alkoholisták #szanyikapitány #masszív piálás #magyarország alkoholistái #lóbányai
2018. nov. 22. 11:46
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nincs ilyen összefüggés, csak te inkább ezt látod meg. nézd meg hány pár vásárol egy auchanban ahol nincs a kosárban alkohol. sztem jóval több mint ahánynál van.
2018. nov. 22. 11:52
 2/43 anonim ***** válasza:
93%

Elég sok embert látok, aki elítéli az alkoholfogyasztást.

Mindeközben rengeteg cigisnek, drogosnak, munkamániásnak (stb.) van párja.

Értelmetlen a kérdés igazából, nem igazán van jobban elfogadva társadalmilag, mint a cigi. Igazából nem is jobb, nem is rosszabb annál:

- ha megiszok egy sört, attól nem lesz semmi baja a mellettem ülőnek [sör-cigi 1:0]

- ha elszívok egy szál cigit, attól még dolgozhatok, vezethetek, nem módosítja a tudatom, tiszta leszek utána [sör-cigi 1:1]

(és még lehetne hasonlóan hozni dolgokat, amiben egyik jobb mint a másik és viszont..)

Semmi értelme egyik függőséget, káros szert rosszabbnak vagy jobbnak beállítani (itt nyilván értelmes kereteken belül gondolkozok, azért az nyilvánvaló, hogy napi 1 sör még mindig jobb, mint ráfüggni a krokodilra..)

Valakinek egyik kizáró ok, valakinek a másik. Én személy szerint többször hallom, hogy az alkoholfogyasztás kizáró ok, mint hogy a cigaretta kizáró ok.

Egyébként engem pl érdekelne egy reprezentatív felmérés erről, tényleg kíváncsi vagyok, nagy átlagban van-e különbség ezeknek a szereknek az elítélésében.

2018. nov. 22. 11:53
 3/43 anonim ***** válasza:
97%

"akkor sem bocskortnemhordazénbabám" kornyikálós szinten"

Ejj pedig nincs is annál jobb. :D

Viccen kívül, én nem látom azt a jelenséget, miszerint a nők elfogadók lennének az alkohollal szemben. Szinte egyik nőismerősöm sem piás és a párja sem. Egy párt ismerek, ahol mindketten ősalkeszok, na ott nyilvánvalóan mindketten nagyon elfogadóak az alkohollal szemben. :D

2018. nov. 22. 11:57
 4/43 A kérdező kommentje:

Ha a helyi tesco-ban végeznénk, szomorú vége lenne a kutatásnak...

És még emellett van vagy 6 kocsma, 2 "italbolt"...

És papíron sokan elítélik, de valahogy mégis társadalmilag elfogaddott, sőt valamilyen szinten "elvárt", hogy a férfi igyon, különben "furcsa"... De mégis miért...?

2018. nov. 22. 11:57
 5/43 A kérdező kommentje:

# 3

Akkor én születtem alkoholista városba? Pedig ez egy "haladó város", gazdag önkormányzat, agyoncsicsázott városközpont stb. és mégis.

Különösen szörnyű a szombat este mikor minden második "fiatal" egyeten célja a "jóúl bebacni"... Oh, most komolyan?

Ismerek sokat akik nem, de ők mind "a furák"... Én is annak számítok.

2018. nov. 22. 12:00
 6/43 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem az ivással nincs semmi baj, én is szoktam, hetente, akár otthon, egyedül is. De! nem iszok annyit, hogy részeg legyek, soha. Ha igen, akkor ott már nagyobb bajok vannak :D

Én is ilyen alkoholellenes voltam egészen egyetemista koromig. De ha valaki tud mértéket tartani, akkor szerintem az iszogatás inkább pozitív, mint negatív dolog.

Vannak olyan emberek, akik nagyon bestresszelnek dolgokon, akármin. És amúgy egy-két pohár alkoholos ital után jobban érzi az ember magát. Ha neked erre nincs szükséged, mert te borzasztóan kiegyensúlyozott vagy, akkor örülj neki.

Szerintem elfogadóbbnak kéne lenned. Vagy nem. Van egy-két ismerősöm, aki soha nem iszik, és nem is fog, ugyanúgy boldogan élik az életüket párkapcsolatban vagy anélkül.

Ja és írtad, hogy aki nem iszik az kívülálló, hát középiskolában én sem ittam soha, de nem éreztem kívülállónak magam. Felfogás kérdése :)

2018. nov. 22. 12:02
 7/43 anonim ***** válasza:
62%

Ahogy írod is, mindenki szenvedélybeteg valamilyen módon.

Aki nem a sört pakolja nyilvánosan tálcástul, ami szerintem is elég sokkoló tud lenni, az suttyomban mást csinál.

2018. nov. 22. 12:03
 8/43 anonim ***** válasza:
87%
Kétlem, hogy a nők nagy átlagban ezt szeretnék.
2018. nov. 22. 12:04
 9/43 anonim ***** válasza:
52%
A cigi szerintem elfogadottabb, a magyarok durván 30%-a rendszeresen dohányzik, és 10% az, aki mondhatni rendszeresen iszik.
2018. nov. 22. 12:04
 10/43 anonim ***** válasza:
79%
Nézd a heti vásárlásnál mi is veszünk 2 üveg bort. 1 vöröset amit én iszok 1 fehéret amit a férjem. Kitart 1 hétig. Nem hiszem hogy a rekeszt sört 1 nap alatt megisszák. Ettől még nem alkesz valaki! A másik pedig az hogy a nők is szeretnek inni...
2018. nov. 22. 12:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!