Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők (nagy átlagban), miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők (nagy átlagban), miért szeretik az "alkoholban tartósított" férfiakat?

Figyelt kérdés

Most nem az ilyen "már haldoklik a piálástól" szintet értve, hanem az olyanokat akiknél bevásárláskor kötelező tétel a rekesz/tálca sör, rosszabb esetben töménnyel kísérve. (Ami nem is tart ki sokáig)

És az ilyeneknek legtöbb esetben van feleségük vagy szerelmük. Miért? Más káros szenvedélybetegségeket masszívan elítélnek, sokakat tesznek félre pl. cigi, könnyűdrog, evéskényszer, munkamánia miatt. Miért ilyen elfogadott a "söriböri" imádat? Vagy ez "férfias"? Erősen kétlem.

És nemcsak a prosztó rétegre igaz, hanem szinte mindegyikre, életkortól is függetlenül - egyedül az alkohol típusa más (pl. kékruhás munkáséknál ilyen lóvizelet LOWenbrau, Lóbányai hínáros, Aranybalfácán meg dehelder, míg "jobb keresetűek" közt 5-10 ezres whiskey meg ilyesmik)

/Egyedül a petpalackos bor szintje az ahol már nincs senkijük/

...de mégis miért? Miért számít ez menőnek, de legalábbis "jónak", mert "úgyis mindenki iszik" aki meg nem az szinte kívülálló? /Még mielőtt - én is szoktam inni, igaz nem heti rendszerességgel, hanem tényleg évi pár alkalommal és akkor sem összeesős-hányós-"bocskortnemhordazénbabám" kornyikálós szinten /általában rumot vagy likőrt/)

#undor #talponálló #gusztustalan alkoholisták #szanyikapitány #masszív piálás #magyarország alkoholistái #lóbányai
2018. nov. 22. 11:46
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó exem nagy kocsmába járós,ez a legjobb időtöltése,haverozás/pia.Sör,rövidek.A nőit is most már a kocsmában szedi össze,akik isznak/drogoznak.Azt megtanultam hogy még egy ilyen ember nem kellene soha aki minden idejét munka után a kocsmában tölti.
2018. nov. 22. 16:33
 42/43 anonim ***** válasza:

Sosem fogom megérteni, mi A fa.szért jó lesni,ki mit vàsàrol?

Engem nem érdekel,màsok mire verik el a pęnzüket.De az iszàkosok sem érdekelnek.

2018. nov. 22. 21:10
 43/43 anonim ***** válasza:

HÁt pedig amíg nem iszol meg egy tálca sört napi szinten addig nem is lesz barátnőd.Korosztály függö..én fiatalon sokat ittam mert akkor kezdtem össze barátkozni a piával...mindig volt valami csaj körülöttem...aztán abba hagytam a piát csajok is eltűntek:D

Azt viszont sosem értettem h minek isznak az emberek céltalanul..Büntetném őket..Az már maga a merő alkoholizmus... :(

2018. nov. 23. 01:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!