Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők (nagy átlagban), miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők (nagy átlagban), miért szeretik az "alkoholban tartósított" férfiakat?

Figyelt kérdés

Most nem az ilyen "már haldoklik a piálástól" szintet értve, hanem az olyanokat akiknél bevásárláskor kötelező tétel a rekesz/tálca sör, rosszabb esetben töménnyel kísérve. (Ami nem is tart ki sokáig)

És az ilyeneknek legtöbb esetben van feleségük vagy szerelmük. Miért? Más káros szenvedélybetegségeket masszívan elítélnek, sokakat tesznek félre pl. cigi, könnyűdrog, evéskényszer, munkamánia miatt. Miért ilyen elfogadott a "söriböri" imádat? Vagy ez "férfias"? Erősen kétlem.

És nemcsak a prosztó rétegre igaz, hanem szinte mindegyikre, életkortól is függetlenül - egyedül az alkohol típusa más (pl. kékruhás munkáséknál ilyen lóvizelet LOWenbrau, Lóbányai hínáros, Aranybalfácán meg dehelder, míg "jobb keresetűek" közt 5-10 ezres whiskey meg ilyesmik)

/Egyedül a petpalackos bor szintje az ahol már nincs senkijük/

...de mégis miért? Miért számít ez menőnek, de legalábbis "jónak", mert "úgyis mindenki iszik" aki meg nem az szinte kívülálló? /Még mielőtt - én is szoktam inni, igaz nem heti rendszerességgel, hanem tényleg évi pár alkalommal és akkor sem összeesős-hányós-"bocskortnemhordazénbabám" kornyikálós szinten /általában rumot vagy likőrt/)

#undor #talponálló #gusztustalan alkoholisták #szanyikapitány #masszív piálás #magyarország alkoholistái #lóbányai
2018. nov. 22. 11:46
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Akkor kérd meg a testvéredet, hogy ne továbbítsa ezeket neked.
2018. nov. 22. 13:59
 32/43 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat, de se én se a párom nem iszunk. Nem érdekel senki más, tőlem mindenki úgy és annyit vedel, amennyit akar, de mi nem szeretünk, és nekünk így tökéletesen jó. Nem is szeretnék olyan emberrel élni, aki havi 1 alkalomnál többször iszik.

27N

2018. nov. 22. 14:00
 33/43 anonim ***** válasza:
36%

"Hogyan tud jóban lenni magával retkes kék munkásruhában", , elhanyagolt higiéniával, párszavas szókinccsel bárki is?"

1. Ő is a homo sapiens sapiens fajhoz tartozik.

2. 2 diplomám van, de nem nézem le a munkásokat.

3. "kevés fizetéssel" Szégyen, hogy nem becsülik meg a munkást és munkáját.

4. "párszavas szókinccsel" A német, angol nyelvnek sokkal nagyobb a szókincse, mint a magyarnak. Ők jobbak? ( sajnos )

5. "Viszont dühít, hogy úgy kezelnek, mintha mindenkinél rosszabb lennék. Ugyanolyan tettekért másnak jó elbírálás jár, nekem rossz. Miért?"

Menekülök a pszichomókusoktól. Nem vagyok ezzel egyedül.

2018. nov. 22. 14:13
 34/43 A kérdező kommentje:

# 33

Pl. most te is éreztetted velem, hogy rosszabb vagyok nálad. Miért csinálja ezt szinte mindenki...

2018. nov. 22. 14:21
 35/43 anonim ***** válasza:
39%

Sok szempontból jobb vagy. Nem iszol, nem dohányzol.

Nem ismerlek. Nem tudom megmondani el tudnálak -e viselni kollégaként, barátként.

Általánosságban írtam, hogy nem szeretem a kötözködő alakokat, akik mások privát ügyeiben kutakodnak.

Az ilyen emberekben lehet sok feszültség, esetleg simán rosszindulatúak ami nehezen elviselhetővé teszi őket.

Filozófiám a predestináció. Próbálom elfogadni a dolgokat.

2018. nov. 22. 14:42
 36/43 anonim ***** válasza:

Ha tudnád, mennyi magyar nő piál, végzettségtől függetlenül, megértenéd.

Másrészt, ezt hozták otthonról, annyi tudatosság meg nincs bennük, hogy változtassanak. Vagy nekik így jó.

Az alkohollal úgy vagyok, hogy amíg társaságban iszik annyit, amennyiv nem hozza magát kellemetlen helyzetben, vagy koccintunk közösen valami miatt, az még az elfogadható kategória. Sőt, napi 2 deci vörös bor jót tesz az egészségnek is. De ha az összes vásárlásánál kötelező kellék a rekesz sör, az nekem váló ok.

2018. nov. 22. 15:04
 37/43 anonim ***** válasza:
83%

Nem olvastam a többi kommentet, de szerintem nem igaz. 1-1 kapcsolatról tudok csak ahol probléma az alkohol, de ott sem nézi el a másik, hanem vannak belőle veszekedések.

Nekem meg azonnal röpülne a párom ha azt venném észre, hogy kezd függeni az alkoholtól, mert a szüleim is ittak, köszönöm abból többet nem kérek évi pár alkalommal amikor elmegyünk rendezvényekre vagy szilveszter az persze meg, meg akkor én is iszom)

2018. nov. 22. 15:22
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
En ezt nem igy latom, bar teny, hogy vannak ilyen kapcsolatok, de azokban mindket fel szokott inni. En peldaul nagyon antialkoholista vagyok, a parom szinten. Nem tudnek olyan ferfivel osszejonni aki mar hetente egyszer is megiszik egy sort, nekem peldaul az is sok. Mar belefutottam sajnos egy ilyen kapcsolatba, es nem igazan jott be a dolog. Foleg, hogy en a szuleimet soha nem lattam inni, lehetett akarmilyen unnep vagy esemeny nem ittak szoval en nem is lattam ezt a mintat es szamomra gyerekkoromtol az volt a normalis, hogy maximum szilveszterkor koccintas es annyi. Nem birnek olyan ferfit elviselni az eletemben aki csak neha megiszik egy sort is. Szamomra az meg foleg erthetetlen ha valaki otthon egymagaba iszik megegy sort, mert meg tarsasagban oke, na de otthon az nekem fura. De mondom valoszinuleg ez az otthonrol hozott minta miatt van miszerint a pia nem boldogit, de foleg nem otthon. A lenyeg a legyeg en ezt nem igy latom, foleg olyan nincs szerintem aki azert valasztana egy adott ferfit mert iszik, inkabb csak belecsoppen es a rozsaszin kod miatt csak kesobb esik le neki, hogy ez nem oke.
2018. nov. 22. 15:56
 39/43 anonim ***** válasza:
82%
Én nagyon óvakodom az alkoholtól, mert a családomban több alkoholista is volt, tönkre is tette a családot rendesen. Nem szeretnék olyan párt, akit valaha is részegen kell látnom. Azonkívül egy részeg nő kiábrándító látvány számomra (a férfi sem jobb, csak engem nem ők érdekelnek, még mielőtt).
2018. nov. 22. 15:57
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a kommenteket, de nálam az alkoholt fogyasztó és dohányos férfi KIZÁRÓ tényező!

Szóval erről csak ennyit. Párom is ilyen. Mind a ketten egészséges és mozgásban gazdag életmódot folytatunk.

2018. nov. 22. 15:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!