Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem karoljátok fel az önsajnáló férfiakat?
Állandóan azzal jönnek itt is és az életben is, hogy az önsajnáló férfi a legvisszataszítóbb a nők számára és ezért nincs senkink nem azért, amiket felhozunk indoknak.
Arra még nem gondolt senki, hogy ez nem egy ok, hanem már az okozata a sikertelenségnek?
És ne jöjjön senki az evolúcióval, 2019 van. Ráadásul attól, hogy valaki egyvalamiben (amiben sorozatos kudarcai vannak és nulla sikere) feladja és önsajnáló lesz lehet az élet más területein sikeres és motivált.
Állítólag egy csomó nő panaszkodik, hogy nem talál párt (akármilyet találna, de olyat amilyet ő szeretne).
Akkor miért nem tudják megbecsülni ezeket a férfiakat, akiknek csak egy kis pozitív tapasztalat kéne és utána visszajönne az életkedvük?
Ezek szerint tényleg igaz, hogy vagy ez is csak egy ostoba polkorrekt duma, amivel vissza lehet utasítani valakit, vagy valójában ezeknek a nőknek sem olyan rossz és ők is csak sajnáltatják magukat - milyen ironikus - amikor megint dobja őket egy olyan, akinek csak szexre kellett de a nő többet akart tőle.
"Arra még nem gondolt senki, hogy ez nem egy ok, hanem már az okozata a sikertelenségnek?"
Egyrészt nem, nem gondoltak rá. Túl sokat nézel ki a nőkből, magukat sem ismerik, nemhogy minket. Nekünk viszont muszáj őket kiismernünk. Ha megkérdezel egy nőt, hogy mire vágyik egy férfitól, garantáltan az ellenkezőjét fogja mondani, mint amit tesz, erről ennyit. Sajnos az a kiábrándító igazság, hogy a nőknek lövésük nincs a férfiakról, nem értik, miért működnek úgy, ahogy. Nem értik, hogy mennyire meg akarnak felelni a nőknek, hogy alapvetően ők is érzelmes lények, s ki vannak szolgáltatva a nemi vágyuknak. Nem értik, hogy a férfi rivalizálása, szakterületre specializációja valójában a nők figyelméért vívott harc eszközeként fejlődött ki. A nők nem értik, mennyire róluk szól minden. Minden nő csak a saját mikrokörnyezetét érti, nem gondolkodnak el absztrakt módon azon, hogy ők milyen mechanizmusokat működtetnek, milyen erősen szelektálnak, stb.
Másrészt, ha gondolnának is rá, miért gondolod, hogy érdekelné őket? Te se fogadsz be egy csövest, akit az utcán találsz, még akkor sem, ha tegnap még saját lakása volt. A te szempontodból ő egy csöves az utcán, és kész. A nők szemében az a férfi, aki nem tudja megoldani a nőkkel kapcsolatos frusztrációit, az egy életképtelen ember, akit el kell kerülni, mint a leprást. Magyarázhatod te nekik, hogy csak egy kis bizalom kéne, hogy megtörjön az ördögi kör. Észérvekkel a természet működésére nem fogsz hatni. A nők szerepe az, hogy magát az evolúciót működtessék, bár ők erről mit sem tudnak. Nekik azt kell látniuk, hogy veled minden rendben van, sőt, több is, mint rendben, még arra is van kapacitásod, hogy ők támaszkodhassanak, felnézhessenek rád. Egy bank se hitelez olyannak, aki mögött nem lát semmilyen fedezetet. Ha emiatt haragudnál a nőkre, akkor tedd teljes joggal, de mentségükre szóljon, hogy minderről nekik fingjuk sincs. Velük ezek a dolgok csak történnek. Ezt mi csak azért vagyunk képesek átlátni, mert ránk van az egész hatással. Rájuk nincs, szinte kizárt, hogy nő egyedül maradjon, ha nem akar.
Elolvastam az előző válaszokat is, de azt hiszem buta vagyok, mert nekem nem teljesen egyértelmű mit értesz pontosan "felkarolás" alatt.
Eddig mindenki párkapcsolatról beszél (a leírás alapján erre gondolsz te is), de szigorúan véve a kérdést akár a "wingwomen" jelenségre is lehet asszociálni.
(Wingwomen = olyan lány aki önzetlenül segít neked más lányokkal összejönni - ha valaki esetleg nem tudja.)
Pedig egyértelmű, mire gondol a kérdező. Arra, hogy a nők miért nem adnak esélyt (tehát miért nem kezdenek kapcsolatba velük) az önbizalomhiányos férfiakkal, akiknek így megnőne az önbizalmuk. A válasz az, amit már egyszer leírtam: mert senki nem hitelez fedezet nélkül. A nők kényelmesek, ők azt akarják, hogy ők támaszkodhassanak valakire. Ilyen absztrakt fogalmakkal, hogy majd fél év múlva az a csávó ki fog cserélődni, mert végre lesz önbizalma, mert elvesztette a szüzességét, és egy csinos lánnyal jár, ők nem tudnak mit kezdeni. Ahhoz kéne tudni ansztrakt módon, hosszútávra gondolkodni. Ehelyett a nők az ostoba érzéseik (tehát az ösztönviláguk) rabjai, annak adnak zöld utat, aki "elbódítja" őket (=olyan jó a látszatkeltésben, hogy a nő bugyija lekerül, aztán másnap a nő sír, hogy már megint bedőlt valakinek. És ez megtörténik velük akárhányszor.)
Kérdező, azt javaslom, tanuld meg a látszatkeltést. Felejtsd el az őszinteséget, ebben a játékban csalni kell, hogy nyerj. Nyugodtan vegyél fel egy imidzset, hidd el magadról, hogy már túl vagy megannyi hódításon és szédítésen, vegyél fel egy "Nők? Áh, csak a baj van velük! Az exeim is állandóan a nyakamon lógnak, pedig én világosan megmondtam nekik, hogy ami nem megy, azt ne erőltessük..." - pózt, mintha valami kiégett rocksztár lennél, mindjárt érdekesebb leszel a nők szemében. Nem kell, hogy igazat mondjál, nem a bíróságon vagy. Ha ezzel lehet zsákolni, akkor ezzel lehet. A nők kényszerítik ránk ezt a működést, ez van.
Gondoltam rákérdezek a szárnysegéd dologra (mégha a leírás pontos is) hátha én nem értem jól.
Mert ha ez az opció kizárva akkor már végképp nem értek semmit... érdekelnének az alábbiak:
- Ha egy jelenlegi státusz múltbéli negatív események sorozatából fakadt, akkor az már rögtön "megbecsülendő"?
- Honnan tudom ki az, aki csak egy kis pozitív megerősítésre vár?
- Azzal, hogy visszajön az életkedvük jók is lesznek emberileg?
- Az önsajnáló férfiak sajnálják a velük azonos élethelyzetben lévő lányokat?
- Mi a megfelelő módja a visszautasításnak?
"Akkor miért nem tudják megbecsülni ezeket a férfiakat, akiknek csak egy kis pozitív tapasztalat kéne és utána visszajönne az életkedvük?"
Amikor én jöttem össze egy a kérdésben szereplő fiúval akkor életem egyik legszarabb időszakát éltem meg (én sem voltam jobb, csak máshogy rossz), amikor meg a haverom karolt fel egy ilyet (összejött vele, fel is húzta külsőben is mert főzött rá, edzette, megtanította egy csomó dologra), akkor természetesen őt szanaszét csalta. És igen, mindkettő bepróbálkozott még a szakítás után újra, mondván "jobb volt együtt/még mindig szeret".
Igazad van abban, hogy ez személyes tapasztalat és nem reprezentatív, de elég ahhoz, hogy visszatartson
Mert ha azért jöttünk össze mert megsajnáltam, akkor logikus, hogy vele maradok is amikor nekem szar hiszen "segítek" neki! "Hogy hagynám ott, hát mi lesz szegènnyel nélkülem?" - Mondják az angyalkák...
Úgyhogy igazából jó összejönni azzokkal akik:
Átlagos & kiegyensúlyozott, nem hajt annyira,
K^rva gáz, de elküldtem véletlenül a választ szerkesztés közben, bocsi. Ez akart lenni:
Gondoltam rákérdezek a szárnysegéd dologra (mégha a leírás pontos is) hátha én nem értem jól.
Mert ha ez az opció kizárva akkor már végképp nem értek semmit... érdekelnének az alábbiak:
- Ha egy jelenlegi státusz múltbéli negatív események sorozatából fakadt, akkor az már rögtön "megbecsülendő"?
Egy jellemhibára sajnos nem mentség az, hogy okkal alakult ki: felnőtt ember vagy, a saját mentális és fizikális állapotodért te felelsz. És a megbecsülés azoknak jár, akik erőn felül küzdenek meg a démonaikkal nap mint nap.
- Honnan tudom ki az, aki csak egy kis pozitív megerősítésre vár?
Amikor én jöttem össze egy a kérdésben szereplő fiúval akkor életem egyik legszarabb időszakát éltem meg (én sem voltam jobb, csak máshogy rossz), amikor meg a haverom karolt fel egy ilyet (összejött vele, fel is húzta külsőben is mert főzött rá, edzette, megtanította egy csomó dologra), akkor természetesen őt szanaszét csalta. És igen, mindkettő bepróbálkozott még a szakítás után újra, mondván "jobb volt együtt/még mindig szeret".
- Az önsajnáló férfiak sajnálják a velük azonos élethelyzetben lévő lányokat?
Fú, mennyiszer olvasom azokat a tisztelet teljes kérdéseket itt gyakorin: "összejöjjek egy csúnya/kövér/alacsony/átlagos lánnyal mert csúnya/alacsony/csóró vagyok/ kicsi a péniszem? - mert én mindig szép lányra vágytam...
- Azzal, hogy visszajön az életkedvük jók is lesznek emberileg?
Igazad lehet abban, hogy pár személyes tapasztalat és nem reprezentatív, de elég ahhoz, hogy visszatartson, ráadásul női perspektívából nézve nagyon kockázatos ez... Ha kiderül a paliról, hogy nem 100-as akkor akár éveket lehet elbaszni egy rossz kapcsolatra, vagy ne adj' isten ha a nő nem elérhető egy ideig, akkor az ilyenek általában visszaesnek az "agglegény állapotukra": isznak/ülnek a saját keserűségükben drasztikus esetben akár öngyilkosok is lehetnek.
Megeshet, hogy a "mentőakció" nem sikerül és a srác állapotán nem segít az, hogy nőt kapott. Ráadásul ha azért jöttek össze mert megsajnálta, akkor logikus, hogy vele marad akkor is amikor neki szar hiszen "segít" neki! "Hogy hagyná ott, hát mi lesz szegènnyel nélkülem?" - Mondják az angyalkák...
Úgyhogy igazából a következő típusokkal érdemes összejönni:
- Átlagos & kiegyensúlyozott, nem hajt annyira
- Visszahúzódó, alázatos, szerény: minden nap teper azért, hogy önmaga legjobb verziója legyen, és nem vádol másokat a sikertelenségért
(Kapaszkodj meg)
- A pasas aki jól néz ki és 1/ néhány dugás után otthagy, de előre közli - mert így legalább volt pár jó alkalom egy 10-es fickóval (írom ezt úgy, hogy 1 kapcsolatom volt és nem tervezek alkalmit)
- Mi a megfelelő módja a visszautasításnak?
Értem, hogy mindenki nem lehet a fent felsoroltak egyike, de mi az a válasz amit meg is értenek, meg nem is köpnek le miatta? (Spoiler: "a nem tetszel/ nem vagy az esetem" után még próbálkozni szoktak)
- Miért akarsz olyan lánnyal összejönni aki szintén sajnálja magát ahelyett, hogy megoldaná a problémáit?
Az itt felsoroltak nem férfi sajátosságok, nőknél ugyanúgy ki lehet fogni
(Teljesen off: a wingwomenek ugyan önzetlenül segítenek de ezek nyilván baráti társaságokból kerülnek ki - nem az idegen Józsit hozzák össze a barátnőjükkel, hanem 2 egymáshos hasonló ismerőst, vagy a "Szerény Bélát" idegen lányokkal egy bárban
Megjegyzés: nem akarok gyereket, szóval nem nézem ki "jó apafigura")
Mert nem férfias.
Egy férfi az magas.
"Egy jellemhibára sajnos nem mentség az, hogy okkal alakult ki: felnőtt ember vagy, a saját mentális és fizikális állapotodért te felelsz. És a megbecsülés azoknak jár, akik erőn felül küzdenek meg a démonaikkal nap mint nap."
Meg azoknak, akik nincsenek démonaik, mert egészséges családban és támogató környezetben nőttek fel, komplexusok és frusztrációk nélkül. Tedd ezt is hozzá. Akinek meg vannak démonai, az meg dolgozzon csak rajta 30 éves koráig, amikorra már "normális ember" lesz annyira, hogy a csodálatos nők figyelemre méltassák, igaz? Így járt. Nőknek meg lehetnek démonaik, úgyis kelendőek lesznek.
Őszintébb lenne, ha azt írnád, hogy "a selejt senkinek nem kell", mint ez a képmutató papolás a belső démonokról. Sarka Kata egy igazi pszichopata p*csa, isten tudja, neki aztán vannak belső démonai, mégse kell megerőltetnie magát, hogy pasihoz jusson. Ne tegyünk már úgy, mintha a párkeresés egy jellempróba lenne. Látszatkeltés és genetikai totó az egész. Aminek lehetsz a jó oldalán (és eleve mérföldes előnnyel indulsz, ha nő vagy), vagy lehetsz a rossz oldalán, és akkor megszívtad, max. azért dolgozhatsz, hogy a normálisnak számító szintet elérd.
"- A pasas aki jól néz ki és 1/ néhány dugás után otthagy, de előre közli - mert így legalább volt pár jó alkalom egy 10-es fickóval (írom ezt úgy, hogy 1 kapcsolatom volt és nem tervezek alkalmit)"
Azért érdekes, ha valaki ennyire nyíltan vállalja a pszichopátiás hajlamait. Ritka nőknél az ilyen fokú őszinteség. A legtöbb ezt csinálja ugyan, de ahelyett, hogy ezt így leírná, elkezd siránkozni, hogy hol vannak a rendespasik minden ilyen dugás után, hogy megnyugtassa a lelkiismeretét és a társadalmi megítélése sértetlen maradjon, majd újrakezdi az egészet.
Azt bírom egyébként, hogy arra bátorítod a csajokat, hogy vitessék magukat ágyba a legjobbal, de közben az ugyanerre vágyó fiúknak ezt üzened:
"Fú, mennyiszer olvasom azokat a tisztelet teljes kérdéseket itt gyakorin: "összejöjjek egy csúnya/kövér/alacsony/átlagos lánnyal mert csúnya/alacsony/csóró vagyok/ kicsi a péniszem? - mert én mindig szép lányra vágytam..."
Most akkor ez hogy van? A fiúk nem vágyhatnak szép lányra, vagy ha vágynak, de nem kapják meg, akkor az az ő hibájuk és megvetendőek, miközben a lánypajtásaidnak azt mondod, hogy nyugodtan szexeljenek az aktuális tenyészcsődörrel, mert a jó szex az egészséges, és nekünk, lányoknak, bizony jár a jó, egészséges szex ;);););););););););) ?
Elárulom, hogy mi az érvelésed lényege: aki olyan helyzetben van, hogy nem tud partnert szerezni, az lúzer, és megszívta, és fogja be a pofáját. Aki meg tud, az nyugodtan használja ki. Ti, nők lehettek szépségsoviniszták (mert ez tulajdonképpen egy soviniszta működés), mert megtehetitek. Ha ugyanezt egy fiú akarja, de nem tudja megtenni, akkor az a fiú egy köpedelmes nulla. Ez kb. az az érvelés, minthogy a gazdagok a világ csúcsa, és mindenben felette állnak a szegényeknek, és több joguk van az élethez, mint a nincstelen lúzerek millióinak.
De persze javíts ki nyugodtan, ha valamiben tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!