Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem karoljátok fel az önsajnáló férfiakat?
Állandóan azzal jönnek itt is és az életben is, hogy az önsajnáló férfi a legvisszataszítóbb a nők számára és ezért nincs senkink nem azért, amiket felhozunk indoknak.
Arra még nem gondolt senki, hogy ez nem egy ok, hanem már az okozata a sikertelenségnek?
És ne jöjjön senki az evolúcióval, 2019 van. Ráadásul attól, hogy valaki egyvalamiben (amiben sorozatos kudarcai vannak és nulla sikere) feladja és önsajnáló lesz lehet az élet más területein sikeres és motivált.
Állítólag egy csomó nő panaszkodik, hogy nem talál párt (akármilyet találna, de olyat amilyet ő szeretne).
Akkor miért nem tudják megbecsülni ezeket a férfiakat, akiknek csak egy kis pozitív tapasztalat kéne és utána visszajönne az életkedvük?
Ezek szerint tényleg igaz, hogy vagy ez is csak egy ostoba polkorrekt duma, amivel vissza lehet utasítani valakit, vagy valójában ezeknek a nőknek sem olyan rossz és ők is csak sajnáltatják magukat - milyen ironikus - amikor megint dobja őket egy olyan, akinek csak szexre kellett de a nő többet akart tőle.
Az önsajnáltatás nem vonzó, hanem taszító.
Szedd össze magad és sikeresebb lehetsz.
Többen írták előttem, hogy az önsajnálat taszító. Viszont vannak férfiak, akik nem önsajnálók, csupán nehezen nyílnak meg akár a nekik tetsző nőnek is. Az ilyen pasiknál azért szökő évente bepróbálkozik 1-2 olyan nő, akinek elege van már a folyamatos kudarcokból és inkább a saját kezébe veszi az irányítást. Talán lennének többen is, mivel ma már nem ördögtől való, ha a nő kezdeményez, viszont vannak a tipikus városi legendák, amivel szeretik riogatni egymást:
1.: "Én egyszer jártam ilyen pasival, aztán megjött az önbizalma és fél év után kidobott. Na tudjátok mikor leszek én másoknak a mankója...?"
2.: "Én egyszer jártam ilyen pasival, de rémálom volt, folyamatosan rajtam lógott, nem hagyott lélegezni sem. Kidobtam, de nem értette meg, a következő kapcsolatomba is belekavart..."
Szinte komplett forgatókönyvek vannak erre.:) Azzal senki ne törődjön, hogy ha valamelyik igaz is, akkor is 1 férfiról van szó, ami alapján nem túl okos dolog általánosítani. Ennyi erővel hajszín alapján is lehetne szűrni.
"Viszont vannak férfiak, akik nem önsajnálók, csupán nehezen nyílnak meg akár a nekik tetsző nőnek is."
Pontosan, és ég és föld a különbség a kettő közt. Össze sem lehet téveszteni az önsajnáltatást a zárkózottsággal.
Hogy nincs pénze, hogy nincs nője, hogy nincs lakása, hogy nincs semmije.
Végül mégis lett valahogy mindene.
Neked egy tapasztalt, anyáskodó, férfi hiányban szenvedő nő kell. Vagyis egy 50+ özvegy. Biztos szívesen felkarolna, elirányítgatna az életben, és sokat tanita a szexről. Anyagilag stabil, nem szorul rá, hogy te vidd el ide-oda.
És 2019-ben hagyjuk azt az evolúciós fasságot, hogy termékenység meg fiatalság, főleg, hogy a férfiak 70%-a egyáltalán nem akar gyereket. Ha túlesett a klimaxon, gumit se kell húzni.
Szerintem rosszul lett megfogalmazva a kérdés. ÉN úgy vélem, a kérdező inkább arra gondolt, hogy miért csak az önsajnáltatást látják olyan esetben, ha az illető mondjuk önbizalomhiányban szenved. A tipikus önsajnáltató tényleg nem jó egyik nemből sem. Nem egy nővel beszéltem itt, akik csak hajtogatták,hogy ők mprpedig ilyen rosszak meg olyanok, stb. Amikor meg pozitívan álltam hozzájuk, abból nem kértek. Úgyhogy nők, értelek titeket, hogy miért nem szeretitek az önsajnáltatást.
Az a tapasztalatom, hogy sokszor az önbizalomhiányt néhány nő összekeveri az önsajnáltatással. De valószínű ez férfiakra is igaz.
Tényleg nem jó olyan emberrel kapcsolatban lenni aki visszahúz. De ez sem von maga után semmit, van olyan, hogy az illető szimplán csak csendesebb, és az húzza vissza a másikat. Olyan társat kell találni akivel kölcsönösen építeni tudják egymás boldogságát. Nyálsa, de szeirntem nem lehet ezt máshogym egfogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!