Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők állításuk szerint kedvelik a kissé elérhetetlen férfiakat. De ha összejönnek, onnantól a pasi már elérhető lesz. Akkor ez egy logikai bukfenc, nem?
Ha kapcsolatot kezdenek egymással, onnantól kezdve az elérhetetlenség megszűnik. Vagy kapcsolatban is lehet valaki elérhetetlen? Hogy nem teríti ki az összes lapját? De milyen kapcsolat az, ahol titkolózunk egymás előtt, akár éveken át? :D
Van, aki érti ezt? A nők a szerelem érzésébe szerelmesek - ez lehet a magyarázat? Vagy a szokásos válaszokra számíthatok én is, hogy "a nőket ne akard megérteni?" :DDD
A tudós nők biztosan racionálisabbak sok férfinél, nem tudom.
Mindenki szeret hódítani és megkapni mint jutalmat.
Miért ne lehetne megérteni a nőket? Nincs ebben semmiféle logikai bukfenc. Ebben az esetben pl. csak arról van szó, hogy nem akarnak olyannal összejönni, akit túl könnyű megszerezni. Azért a legtöbbjük önbecsülése a helyén van és azzal is tisztában vannak, hogy ha nekik 5 perc levenni a lábáról egy pasit (illetve ennyi idő elég arra, hogy a pasi nyisson feléjük), akkor a többi nőnek is kb. ugyanannyi idő. Így hogyan bízzon meg benne?
Olyan ez, mint az a nő, akit 5 perc dumával ágyba lehet vinni. De mondhatnám példának azt is, hogy mindig azt becsülöd többre, amiért keményen megdolgoztál. A könnyen megszerzett dolgok értéktelenebbek.
"Mindenki szeret hódítani és megkapni mint jutalmat."
Igen de ugyanezek a nők mondják, hogy "a hódítás a férfi dolga".
Ismersz minden nőt? Én biztos nem mondom és más nőtársaim sem.
Az hogy nem megyek oda hozzád és rántom le a farmeredet, nem azt jelenti, hogy nem sétálok el rendszeresen félhatkor a mhelyed előtt, hátha szembejössz, érted a különbséget ugye.
#4 "Mindig azt becsülöd többre, amiért keményen megdolgoztál. A könnyen megszerzett dolgok értéktelenebbek."
Ez férfioldalról érthető, no de nőiről? Mi, férfiak gürizünk, udvarolunk, tesszük a szépet, hogy megszerezzük az áhított nőt. A nő ezt a közeledést csak hagyja, ha tetszik neki a pasi - más dolga nincs. Vagy szerinted egy nő milyen "munkát" fektet egy kapcsolat alakulásába? :D
Ha a volt nőd nem fektetett bele semmit, akkor keress olyat aki igen, úristen, azt gondolod a nők csak állnak ott egy oltár tetején és imádják őket a férfiak?
Nézz már körül.
Nos az en parom ilyen elerhetetlennek tuno, tavolsagtarto ferfi. Hihetetlen turelem kellett hozza, csigatempoban haladtunk de nem akartam elijeszteni vagy tulsagosan nyomulni ra, elvenni tole a ferfiszerepet. Par idegosszeroppanast kihordtam labon meg elkonyveltem h aaa ebbol ugyse lesz semmi, amig o csak elvolt a vilagaban es eszebe sem jutott, hogy itt gond lenne. :D de persze miota szorosabb a kapcsolatunk elmondtam mar neki ezt, jokat nevettunk rajta. De akkor nem akartam mas nok hibajaba esni, volt hogy nem hagyta beken egy no, a fodrasza pl most is nyomul ra, nevetunk mikor elmeseli a sztorikat. :) o egy eleg csendes fefi, az a strong silent type, es vannak nok (koztuk en is) akiknek ez imponal. De most hogy egyutt vagyunk meg jobban szeretem, mert latom mennyi erzelem van benne, es szamara ez a habitus egyfajta vedekezes is a kulvilaggal szemben. Es ha valamiert nezetelteresunk van rettento rossz tud lenni, mert hozzam o mar a vilag legkedvesebb, romantikusabb ferfija de olyankor latom azt a jegcsapot amit mindenki mas...
Neki nagyon nehez volt elnyerni a bizalmat, megnyitni, es epp ezert nagyon vigyazok is ra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!