Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy jobban...

Mit tegyek, hogy jobban menjen a tesi?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz vagyok tesiből,konkrétan semmit nem tudok megcsinàlni amit a tanàr kér és ebben nincs semmi túlzàs.

Tavaly kipécézett magànak a tanàr,mert rossz természetemből adódóan mikor sokadjàra nem sikerült egy gyakorlat elsírtam/elsírom magam.Olyan alapvető dolgok nem mennek,mint bukfenc de az előző tanàrom belémvéste,hogy nekem ez nem megy és hogy egy sz*R vagyok tesiből.Mit kellene tennem hogy kicsit több önbizalmam legyen,vagy hogy kitartobb legyek?Valami bàtorítàst plisz,mert be vagyok f*sva a nemsokà következő gimnasztikàtól.

2018. nov. 19. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
Ne törődj vele! Megbuktatni úgysem fognak! A tanáraid ezzel a hozzáállással csak azt érik el, hogy megutáld az összes sportot. A mozgás nem gimnasztikából meg labdajátékokból áll. Találd meg azt a mozgásformát, amit szeretsz, amiben jó vagy! Tapasztalat, hogy akiknek a mozgáskoordinációja nem elég jó ügyességi játékokhoz vagy gimnasztikához, azok elég jók az ügyességet nem igénylő, ismétléseken alapuló vagy úgymond monotonabb sportokban. Pl. edzőteremben edzés, úszás, falmászás, futás vagy kocogás. Szabad idődben próbálj ki néhány olyant, ami szimpatikus, az órai tesit pedig .... le! Végső esetben mentesd fel magad vagy kérd át magad gyógytesire, de ne stresszeld magad rajta, ezzel fogod felőrölni az idegeidet, amikor ott vannak a tényleg fontos tantárgyak is, azokra meg majd nem lesz energiád.
2018. nov. 19. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Serdülőkorban kapcsolj majd rá, akkor jobban fog menni.

Csak figyelj oda, hogy mikor kell, mert nem fog szólni neked senki.

2018. nov. 20. 14:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyakorolj, gyakorlás teszi a mestert.
2018. dec. 9. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!