Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » MOst akkor megy vagy, nem...

MOst akkor megy vagy, nem megy? ÉS mit csináljak, hogy szombatra jobban menjen?

Figyelt kérdés
Na szóval...13 éves lány vagyok, és nagyon bírom Veres Robit a Csillag Születikből, nagtyon tetszik ahogy rappel, és megpróbálkoztam csak úgy viccből a freestyle rappeléssel, és kdierült hogy megy! MEssze nem úgy mint Robinak, de megy! MOngyuk négysort tök jól elrappelek, de utána elakadok. CSak gyakorlás kérdése? Vagy nem is megy igazából? A másik az, hogy szombaton lesz egy buli, és úgy viccből beígértem egy "freestyle rap produkciót" részemről,de ha négy sornál több nem megy akkor leégek. Nem akarok leégni!
2009. dec. 16. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát..gyakorold! :)

De szerintem korai ez a produkció.

amúgy én már láttam élőben veres robit, még nyáron. mert tiszafüreden lépett fel halas napokon :)

2009. dec. 16. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
44%
őszinte leszek lány vagy ez egy nagyon nagy hátrány szerintem szóval akkor adj elő bármit is amikor már nagyon profin megy, de ha csak ilyen 1-2 barátnak akkor mehet simán :P
2009. dec. 16. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is próbálkoztam már.:P

Nekem is összejött pár sor.:D

De szerintem is kéne még gyakorolni. Meg ahogy én megfigyeltem, elég jó szókinccsel rendelkezik a gyerek, szóval lehetőség szerint azt is bővítsd, és akkor jobban jönnek majd a rímek.:)

2009. dec. 16. 19:35
 4/5 A kérdező kommentje:
aha én is ezeket gondolom, csak azért akartam tudni, hogy nem hülyeség-e :P amgy csak egy két barátnőmnek adom elő, nem ilyen nagyközönségnek, de nem is az hogy ciki, csak ha már beígértem, akkor mégis...köszi a válaszokat, még írjatok nyugodtan :)
2009. dec. 16. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:

próbálj meg rímekben beszélni

és nem fogsz leégni

sok új havert szerzel,

a Veres Robival összejössz egyszer

Am meg bátorság és kész!

2010. márc. 27. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!