Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokszor olvastam már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor olvastam már, hogy sok lány, nő csak szórakozásból megy fel a társkereső oldalakra, és azon röhögnek, amiket írnak nekik. Mi ebben a jó nekik?

Figyelt kérdés
Esetleg nincs egyéb időtöltésük, mint ez a primitív viselkedés? Nem gondoltak még bele abba, hogy mi lenne, ha ők küszködnének a férfiak helyében a hiába írt megválaszolatlan levelekkel?
2018. dec. 30. 09:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
13%
Igen, a híres női empátia. Csak röhögni járnak fel a férfiak nyomorán. Egyébként az üres, egyszerűre szabott lelket könnyű felismerni arról, ha szépet mondasz neki, vihog.
2018. dec. 30. 11:15
 22/31 anonim ***** válasza:
75%

Áruld el, hol olvastad ezeket az elméleteket, és kiktől? Nőktől, akik ezt csinálják? Vagy sikertelen pasiktól?

Fent vagyok társkeresőn, de azért, mert megadom a lehetőséget, hátha pont ott találok valakit, de nem ez az egyetlen hely, ahol megadom erre a lehetőséget magamnak, mert amúgy meg járok emberek közé élőben is. Nem szokásom másokon röhögni. Aki nem érdekel, azzal nem foglalkozom, ha ír, megírom, hogy nem egymást keressük, vagy ha csak megnéz, akkor megnézem, hogy mégis ki volt az, és ha nem érdekel, akkor bejelölöm, hogy nem érdekel, vagy tiltom, és akkor nem látjuk egymást a továbbiakban, mindenki léphet tovább. Ha meg valaki nagyon értetlen és erőszakoskodik, ezt az adott oldal moderátorai felé is jelzem, volt már, akit ilyen zaklató viselkedés miatt kitiltottak egy ilyen oldalról.

2018. dec. 30. 11:30
 23/31 anonim ***** válasza:
69%

Rengeteg fiatal srác szórakozik azzal, hogy nőként regisztrál, kamu profillal. Egy része bizonyosságot akar, hogy a nők ezer levelet kapnak, és sose írnak választ. Persze ő se válaszol... A többiek meg jókat röhögnek az ilyen lúzereken.

De talán meg tudom keresni azt a bemutatkozö levelet is, amin mindenki röhög.

Ezek a társkereső oldalak már csak erre jók. Társat találni nem lehet.

Azt se tudom megérteni, hogy ti minek kínlódtok még rajta. Nem tűnik fel, hogy nincs sikeretek?

2018. dec. 30. 12:02
 24/31 anonim ***** válasza:
83%

Az a baj, hogy azt hiszed, foglalkoznak veled annyira, hogy kiröhögjenek. Nem. Semleges vagy számukra. Nem érdekli őket, hogy létezel.

Ez az, ami igazából felcsesz.

2018. dec. 30. 12:30
 25/31 anonim ***** válasza:
25%
Hány nicken válaszolgatsz magadnak egyébként?
2018. dec. 30. 12:46
 26/31 anonim ***** válasza:
11%
Ehhez kell egy bizonyos értelmi szint.
2018. dec. 30. 13:16
 27/31 peca1000 ***** válasza:
63%

Érdekes, rajtam soha nem röhögött egy nő sem, igaz nem is adtam rá okot.

A röhelyes adatlapon persze hogy röhögnek, meg a béna üzeneteken is lehet, de a csajok is sokszor vállalhatatlanul néznek ki, és írják le az ellentmondásokkal, és helyesírási hibákkal tarkított igénylistát.

2018. dec. 30. 16:51
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy benne biztos, hogy akikkel írogatsz, valóban nők? Nekem ezen az oldalon írta nem egy férfi, hogy ők itt is szoktak nőként válaszolni, privát levelezésben nőnek kiadni magukat. Az egyik azon "viccelődött", hogy hónapokig hazudozott itt egy férfinek, hogy ő egy ismerkedésre vágyó magányos nő. De hogy ez neki miért jó, arra nem igazán tudott magyarázatot adni, leginkább azzal indokolta, hogy unatkozik.

Szerintem nemtől függetlenül nem kell foglalkozni az ilyen emberekkel, akiknek az okoz örömet, ha másokat átvághatnak.

2018. dec. 30. 23:14
 29/31 A kérdező kommentje:

25-ös, miből gondolod, hogy magamnak válaszolgatok? Elárulom, nem vagyok fent több felhasználónéven. Olvasom a hozzászólásokat.

Az kétségtelen, hogy a férfiak is csinálnak fent a társkeresőkön cifra dolgokat, amiket itt leírtak. Az ilyen "Szia, mizu"-félék vagy szintén unatkozhatnak, vagy ilyen primitívek, hogy ennyi telik a szókincsükből. Ők is valóban sok rombolást végeznek odafent sajnos. Érdekes lenne, hogy vajon mit írna újból, ha valamelyik nő visszaírna egy ilyennek.

Ha az emberek normálisan használnák ezeket az oldalakat, akkor sokkal hatékonyabban működhetne ez az egész. Nem a technika tehet arról, hogy rosszul megy a rendszer.

2018. dec. 31. 10:15
 30/31 anonim ***** válasza:
48%

Csak jelzem, hogy a, saját maga szerint, végtelenül normális, cuki, elfogadó srác már két válaszomat is töröltette. Jelzem, egyikben sem volt semmi trágárság, vagy hasonlók. És akkor megsértődik, ha azt mondom, hogy egy picsogós kisfiú nem is fog kelleni senkinek...

Figyelj, nyuszifül: engem nem izgat, hogy hány válaszomat törölteted, vagy hogy mennyire pontozol le, de döntsd el, hogy valódi, őszinte válaszokat szeretnél kapni, vagy csak együtt hüppögni a hozzád hasonló szerencsétlenekkel. Utóbbi esetben ajánlom (sőt!!! egyenesen támogatom) hogy legyen itt az oldalon külön kategória számotokra "nőgyűlölet", "hisztis kisfiúk", vagy "önsajnálat", esetleg "mindennők#rva" kategóriában, mert már rohadtul unalmas a vergődésetek.

2019. jan. 6. 06:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!